Szalámis szendvics

Felhasznált gabonák: búza

A harmadik szendvics klasszikus a szalámis szendvics. Mint minden JÓkenyér pékáru tésztáját, a német zsemletésztát is hosszú ideig pihentetjük, és ez nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy a szendvicsalap tovább friss maradhat. Ezen letisztult szendvics hagyományos összetevőit – szalámi, sajt, uborka és paradicsom vajjal, salátalevélen – csupán annyiban bolondítottuk meg, hogy szalámiból sajtos szélűt választottunk hozzá. Csak, hogy időszerűbb legyen!

Összetevők:

Német zsemle*, kígyóuborka, szalámi*, vaj*, trappista sajt*, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 257 kcal / 1071 kJ
Zsír 16,08 g
amelyből telített zsírsavak 3,4 g
Szénhidrát 18,07 g
amelyből cukrok 0,8 g
Rost 1,16 g
Fehérje 9,36 g
0,47 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: