Szentivánéji álom torta

Az ország cukormentes tortája verseny győztese – 2020

16 szelet

Olyan süteményről álmodtunk, amivel megmutathatjuk kreativitásunkat, egyszerre szép, finom és válogatott alapanyagokból. Így született meg búzaliszt-, színezék-, aroma- és tartósítószermentes Szentivánéji Álom tortánk, mely hozzáadott cukrot sem tartalmaz.
A mandulaőrleményből és zablisztből készülő alaphoz frissítően savanykás almát és finomra reszelt édes céklát kevertünk, ami fahéjas meggylekvárunkkal már önmagában is különleges ízélmény. A gyümölcsrétegre zabitallal és cukormentes fehércsokoládéval kevert krém kerül, amit könnyed habkrémmel tetőzünk. Így minden falatban egyszerre találkozik az omlós piskóta, a krémes gyümölcs és a lágy meggyhab.
Az pedig csak „hab a tortán”, hogy az édességek sorában kifejezetten alacsony szénhidrát- és kalóriatartalommal rendelkezik ez a sütemény.

Összetevők:

tejszín 33%-os*, meggy, bio zabital*, erythritol édesítőszer, joghurt*, tojássárgalé*, tojásfehérje*, ivóvíz, fehér csokoládé, vaj*, cékla, alma, zabliszt*, mandulaőrlemény*, zselatin, citromlé, zabpehely*, liofilizált meggy, zselatin lap*, fahéj

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 183 kcal / 760 kJ
Zsír 13,62 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 9,62 g
amelyből cukrok 0 g
Rost 0 g
Fehérje 4,6 g
0 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

Tortáink rendelésre készülnek és kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kaphatóak!

Tovább a szaküzletekhez

Kategória:

Leírás

Olyan süteményről álmodtunk, amivel megmutathatjuk kreativitásunkat, egyszerre szép, finom és válogatott alapanyagokból. Így született meg búzaliszt-, színezék-, aroma- és tartósítószermentes Szentivánéji Álom tortánk, mely hozzáadott cukrot sem tartalmaz.
A mandulaőrleményből és zablisztből készülő alaphoz frissítően savanykás almát és finomra reszelt édes céklát kevertünk, ami fahéjas meggylekvárunkkal már önmagában is különleges ízélmény. A gyümölcsrétegre zabitallal és cukormentes fehércsokoládéval kevert krém kerül, amit könnyed habkrémmel tetőzünk. Így minden falatban egyszerre találkozik az omlós piskóta, a krémes gyümölcs és a lágy meggyhab.
Az pedig csak „hab a tortán”, hogy az édességek sorában kifejezetten alacsony szénhidrát- és kalóriatartalommal rendelkezik ez a sütemény.