Teljes kiőrlésű kakaós csiga
Felhasznált gabonák: búza
A kakaós csiga a legkedveltebb péksüteményünk, mi magyarok többet vásárolunk belőle, mint bármi más péksüteményből. Ezért is éreztük fontosnak, hogy megalkossuk ennek a péksüteménynek a 100% teljeskiőrlésű verzióját. A teljeskiőrlésű kakaós csigánkhoz kizárólag saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzalisztet használunk fel. A tésztához sok vajat adunk, és sokáig pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Így kívül ropogós, belül pedig puha tésztát kapunk, amit sok-sok kakaóval töltünk meg. Az eredmény sokkal több mint kakaós csiga: egy tradíció méltó megújítása, ami egyszerre hozza a megszokott ízeket, közben pedig teljesen új élményt nyújt. Kóstolja meg ezt az egészséges finomságot szaküzletünkben!
Összetevők:
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, kristálycukor, lapvaj*, kakaópor, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 375 kcal / 1574 kJ |
Zsír | 14,41 g |
amelyből telített zsírsavak: | 8,75 g |
Szénhidrát | 50,35 g |
amelyből cukrok | 22,99 g |
Rost | 8,07 g |
Fehérje | 6,82 g |
Só | 0,66 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)