Tojáskrémes szendvics
Felhasznált gabonák: búza
Tojáskrémes szendvicsünk alapja a JÓkenyér kiskifli, mely hagyományos tejes tésztából készül, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetésének köszönhető többek között, hogy – kis mérete ellenére is – az így készült finomság tovább friss marad. Szendvicsünkben salátalevélre halmozzuk a főtt tojásból kikevert, metélőhagymával, petrezselyemmel és egy csipet borssal ízesített krémünket. S hogy miért szeretjük nagyon ezt a könnyed, mégis kiadós szendvicset? Mert a tojás zsírokban szegény, de elsőrendű fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban is bővelkedik!
Összetevők:
Tojáskrém*, kiskifli*, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 193 kcal / 810 kJ |
Zsír | 8,11 g |
amelyből telített zsírsavak | 1,26 g |
Szénhidrát | 23,46 g |
amelyből cukrok | 0,88 g |
Rost | 1,44 g |
Fehérje | 5,87 g |
Só | 1 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)