Tonhalkrémes szendvics

Felhasznált gabonák: búza

Tonhalkrémes szendvicsünk alapja a JÓkenyér hagymás ciabatta. A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról – egyszerű, lapos téglalap – kapta. A szendvicshez a vajas ciabbattára salátalevet teszünk, amire tonhalkrémet púpozunk, majd paradicsommal és citrommal díszítjük. A tonhalat – többek között – magas proteintartalma és alacsony energia tartalma miatt szeretjük, melynek húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz. A tonhal és a citrom párosítása pedig nem csupán egy egészséges, de egy különlegesen finom szendvicset eredményez.

Összetevők:

Hagymás ciabatta*, tonhalkrém*, citrom, paradicsom, zöld fodros saláta (A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.)

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 176 kcal / 742 kJ
Zsír 5,76 g
amelyből telített zsírsavak 0,46 g
Szénhidrát 24,73 g
amelyből cukrok 0,5 g
Rost 1,64 g
Fehérje 5,59 g
0,63 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez

Kategória: