Túrós táska
Felhasznált gabonák: búza
A TÚRÓ a magyar konyhában közkedvelt alapanyag. Nem csak egészséges, hanem finom táplálék, amely tartalmazza a TEJ szervezetünk számára fontos összetevőit: magas biológiai értékű fehérjét, valamint kalciumot és foszfort. Alacsony energiatartalma és könnyű emészthetősége miatt mindenkinek – különösen idősebb embereknek és fogyókúrás étrenden lévőknek – javasolt a fogyasztása. A JÓkenyér pékárui közül a legkedveltebb süteményünk titka, a saját receptúra szerint összeállított rengeteg mazsolát tartalmazó prémium minőségű krémtúró, könnyű leveles vajas tésztába csomagolva.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, sovány krémtúró*, ivóvíz, lapvaj*, pudingpor*, kristálycukor, teljes tojáslé*, mazsola, citromlé, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 254 kcal / 1072 kJ |
Zsír | 6,7 g |
amelyből telített zsírsavak | 4,92 g |
Szénhidrát | 40,3 g |
amelyből cukrok | 14,6 g |
Rost | 1,05 g |
Fehérje | 7,7 g |
Só | 0,7 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és GRoby üzletekben, szerte az országban.