Vágott puffancs

80 g

Felhasznált gabonák: búza

A vágott puffancs receptje, szinte minden elemében megegyezik a hagyományos puffancséval, csupán egy keresztvágás kerül a tetejére. A pékáruk éles késsel való megvágása bevett gyakorlat, mely eredetileg azt a célt szolgálta, hogy a sütés közben megnövő tészta ne repedjen szét. Az elkészítési módozatok kifinomultságának köszönhetően mára a megvágás sokszor csupán dekorációs célokat szolgál, mint a mi esetünkben is. Mivel a JÓkenyér féle vágott puffancs hosszú tésztavezetéssel kalács tésztából készül, a végeredmény nem csupán tetszetős, de nagyon finom is.

Összetevők:

búzaliszt – BL55*, ivóvíz, vaj*, kristálycukor, teljes tojáslé*, sovány tejpor*, élesztő, búza előtészta*, tengeri só.

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 1460 kJ / 348 kcal
Zsír 10,5 g
amelyből telített zsírsavak 6,95 g
Szénhidrát 52,9 g
amelyből cukrok 13,1 g
Rost 4,1 g
Fehérje 8,5 g
0,87 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez