Hírek

ÚJ JÓkenyér Joghurtos rozsos kenyér a LIDL áruházakban! – Tökéletes választás a félbarna kenyerek kedvelőinek

ÚJ JÓkenyér Joghurtos rozsos kenyér a LIDL áruházakban!
Tökéletes választás a félbarna kenyerek kedvelőinek


Gyakori dilemma, amikor úgy érezzük, választanunk kell finom és egészséges között. Hogy megkönnyítsük a döntést, megalkottuk kovásszal és hosszú érleléssel készülő JÓkenyér Joghurtos rozsos kenyerünket, melybe a búzaliszt mellé teljes kiőrlésű rozsliszt is került. – Joghurtos rozsos kenyerünk szeptembertől országosan is kapható a LIDL üzleteiben!

A JÓkenyérnél tudjuk, mennyire fontos, hogy kizárólag természetes alapanyagokból színezék, adalék és tartósítószer mentes pékárut fogyasszunk. Ebben a szellemben alkottuk meg kovásszal készülő Joghurtos rozsos kenyerünket. Egy ránk jellemző magas minőségű, de kompromisszumoktól mentes alternatívát szerettünk volna készíteni a finomlisztből készülő és a 100%-ban teljes kiőrlésű kenyerek között a félbarna kenyerek kedvelőinek.


JOGHURT a kenyérben

  •  A joghurt fehérjetartalma stabilizálja a tésztaszerkezetet, segíti a kovászban is megtalálható élesztőgombák munkáját, így ez talán ez az eddigi legszaftosabb kenyerünk.
  •  A joghurtnak köszönhetően kenyerünk sokkal könnyedebb, mint teljeskiőrlésű- és rozskenyereink, ízéből is elmarad a rozs karakteres savanykássága.
  •  A joghurtban található könnyen emészthető tejsavónak és hagyományos eljárásainknak köszönhetően (kovásszal, hosszú érleléssel készülő) kenyerünk nem terheli meg a szervezetet.

Semleges ízével tökéletes alap édes lekvárokhoz, mézhez ugyanúgy, mint zöldséges vagy húsos feltétekhez. Frissen vagy pirítva is fenséges!

JÓ hír, hogy ősztől országosan kapható a LIDL áruházakban is!

 

Keresse az önhöz legközelebbi LIDL üzletben – keresés partnerüzleteink között.
A JÓkenyér Joghurtos rozsos kenyérről bővebb információ weboldalunkon található!

#jokenyer #jókenyér #szeretemakenyeret #joghurtos #rozsos #adalekmentes