Hírek

Ünnepek utáni diéta? – Wellness kenyérrel egyszerűen könnyebb

Ünnepek utáni diéta?
Wellness kenyérrel egyszerűen könnyebb

Elmúltak az ünnepek, az ünnepi fogások, anyu sültje, nagyi sütije, a baráti vacsorák… A felszaladt kilók leadására számos diéta, módszer létezik, egy valami biztos: sok múlhat azon, hogy milyen kenyeret választunk!

A JÓkenyér Wellness kenyerünk megalkotásával olyan kenyeret szerettünk volna készíteni, ami egyszerre finom és táplálóan gazdag miközben alacsony szénhidráttartalma miatt sportolók, diétázók is bátran fogyaszthatják!

Alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt, ezért tésztáját napraforgómaggal, zabpehellyel és szójapehellyel gazdagították. Utóbbi ellenőrzött, 100%-ban GMO-mentes szójából származik.

A Wellness kenyér magas élelmirost-tartalma mellett kiváló fehérjeforrás, sőt természetes B6 vitamint, folsavat és magnéziumot tartalmaz. Ezek hozzájárulnak a fáradtság csökkentéséhez, a B6 vitamin és a folsav pedig segíti az immunrendszer működését.

Wellness kenyerünk – többi kenyerünkhöz hasonlóan – rozskovásszal adalékanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül, hosszú tésztavezetéssel készül. A hosszú érlelés a titka, hogy kenyereink természetes módon tovább eltarthatók, így csomagolt formában is ugyanolyan finomak, mint frissen.

Mit tartalmaz?

  • teljeskiőrlésű búzaliszt a magasabb élelmirost-, vitamin-, fehérje és ásványianyag tartalomért
  • teljeskiőrlésű rozsliszt az alacsonyabb zsír- és szénhidrát tartalomért
  • 100%-ban GMO mentes szójapehely a fehérje tartalomért
  • zab a kiegyensúlyozott vércukorszint és az emésztés támogatására
  • napraforgómag a telítetlen esszenciális olajakért
  • szezámmag a kalcium, A-, E és B vitaminokért

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső, JÓkenyér kenyereket árusító üzletet Partnerüzleteink listájában vagy nézzen be egyik szaküzletünkbe!

#jókenyér #jokenyer #jókenyérpékség #jokenyerpekseg #szeretemakenyeret #egyéljót #egyeljot #azvagyamitmegeszel