Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Csikós Ágnes - 2019-12-27 09:12
Tisztelt Jókenyér! Nagyon finomak a teljes kiőrlésű kenyerek. A családom nagyon szereti őket, főleg a magvas kenyereket. Kiváló minőségű és finom. Egyetlen negatív az, hogy a kenyér aljára sütik a papírt. Így azt le kell vágjuk külön. Mivel úgy is becsomagolják, nem lehetne azt a csomagolásra, és nem a kenyérre tenni? De ezen kívül nagyon elégedettek vagyunk, sokszor vásárolunk, és sokszor fogunk még ott vásárolni. Üdvözlettel, Csikós Ágnes
Válaszolt
- 2020-02-13 11:37
Kedves Csikós Ágnes,

Köszönjük a kedves szavakat, örülünk, hogy szeretik kenyereinket.
A felvetésére igyekszünk átgondolni a lehetőségeinket, bár nehezíti a helyzetünket, hogy ezek a kenyerek lédig és csomagolt formában is elérhetőek. Reméljük, mihamarabb találnunk megoldást.

Üdvözlettel,
JÓkenyér
Torok Stefan - 2019-12-03 18:17
Hello, Vasaroltam az onok termekebol a Lidle aruhazban Beretyoujfaluban a rozskenyeret aminek csodalatos izvilaga van es nagyon finom. Gratulalunk hozza es koszonyuk hogy szivet lelket bele teszi a gyartasaba. Udv, Nagyvaradol Stefan Torok
Válaszolt
- 2020-02-13 11:36
Kedves Torok Stefan,

Köszönjük a kedves szavakat. Örülünk, hogy ízlett termékünk!

Üdvözlettel,
JÓkenyér
Karácsonyi Dorina - 2019-11-22 10:50
Kedves Jókenyér! Egyik budapesti szaküzletükben vásároltam zabpelyhes csokis kekszet (nagy alakú, lapos, kerek). Nem biztos, hogy ez volt a pontos neve. Nagyon finom volt, de sajnos nem találom a honlapon, így az összetevőit és szénhidrát tartalmát sem tudom ellenőrizni. Tudnának felvilágosítást adni ezekkel kapcsolatban?
Válaszolt
- 2020-02-13 11:26
Kedves Dorina,

Örülünk, hogy ízlett az üzletünkben vásárolt termék.
Saját készítésű desszertjeinket és péksüteményeinket weboldalunkon találja - érdemes végig görgetni az oldalt, mert nem ABC sorrendben szerepelnek a termékek.

http://jokenyer.hu/desszertek/
http://jokenyer.hu/peksutemenyek/

Reméljük,megtalálja a keresett információt!

Üdvözlettel,
JÓkenyér
FEHÉRVÁRI ZSUZSA - 2019-08-09 11:57
A rozskenyerük minden képzeletet felülmúl. Nagyon kellemes ízvilág. Enyhén savanykás. Mindenkinek ajánlom a színezett , puha termékek helyett. Ez egy igazi egészséges finomság. fehérvári zsuzsanna
Válaszolt
- 2019-09-03 10:00
Kedves Zsuzsa,

Köszönjük az elismerő szavakat! :)
Nagy öröm számunkra, amikor visszajelzést kapunk termékeinkről.
Reméljük, ha megkóstolja, további kenyereinkben sem fog csalódni.

Köszönettel,
JÓkenyér
Dr. László Péter - 2019-02-17 21:23
Feleségem 77. névnapját köszöntöttük a Pilisszentiváni üzletükben. Forró csokoládé, cappuccino, szendvicsek és omlett. Otthoni étkezésre a teljeskiőrlésű rozslisztből készült kenyer. Ez volt a menű. Gyors és kedves kiszolgálás. Emlékezetes reggelt töltottünk Önöknél. Köszönjük. Üdvözlettel László Péter
Válaszolt
JÓkenyér csapata - 2019-02-20 14:58
Kedves Dr. László Péter,

Köszönjük a kedves üzenetet és engedje meg, hogy utólag is boldog születésnapot kívánjunk a feleségének!
Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk, reméljük, hamarosan újra ellátogatnak hozzánk!

Üdvözlettel,
JÓkenyér
Vingelmann-Nagy Edit - 2018-12-01 13:54
Kedves Gabi(k), kedves Tulajdonos, szeretném megköszönni az igényes, minden részletre oda figyelő szervezést, amivel levettétek a vállamról a születésnapi zsúr megszervezésének terhét. A gyerekek imádták! Csak így tovább!
Válaszolt
- 2018-12-14 09:35
Kedves Edit,

Köszönjük a kedves szavakat és a biztatást.
Örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat a gyerekek! :)

JÓkenyér csapata
Győrfi Dani - 2018-11-29 22:01
Kedves Jokenyer, Kedves Klára! Másodszorra is megpróbálok segítséget kérni abban, hogyan tudok Önöknél vásárolni úgy, hogy ne kelljen szemetet gyártani. Segítsenek, hogyan ne kapjak fölöslegesen papír- vagy egyéb zacskót, csomagolást, amikor arra nincs szükségem. Családunk nagyon szívesen vásárol Önöknél, mert szeretjük a termékeket és mert támogatjuk az eredeti magyar kezdeményezéseket és munkát, de szeretjük a környezetünket is megóvni az utókornak. Segítséget előre is nagyon megköszönve, Üdvözlettel, Gyorfi Dani
Válaszolt
JÓkenyér csapata - 2018-12-14 09:38
Kedves Dániel,
Köszönjük, hogy felvetette ezt a témát és köszönjük a türelmét, sajnáljuk, hogy csak megkésve tudunk Önnek választ küldeni.
Felesleges hulladékot mi sem szeretünk termelni, ugyanakkor élelmiszerbiztonsági okokból a pulton belülre a pulton kívülről nem kerülhet semmilyen tárgy, így pl. saját zacskót sem vehetünk be, hogy abba csomagoljuk a pulton belüli termékeket. Illetve szintén élelmiszerbiztonsági okokból sem adhatjuk ki a termékeket csomagolás nélkül, pl. csak kézbe, szalvétában elvitelre.
Nem tudjuk pontosan, milyen termékek vásárlása esetén merült fel, hogy nem kérne zacskót, illetve, hogy milyen alternatívája lett volna, hogy elvigye a kért termékeket. Kérjük, ossza ezt meg velünk, hátha ki tudunk dolgozni egy hatóságilag is elfogadható megoldást.
Addig is abban tudunk segíteni, hogy ha több terméket vásárol, azt kérésére egy zacskóba csomagoljuk.

Köszönjük a megértését,
JÓKenyér csapata
Olgyai András - 2018-11-05 09:53
Boldogan és büszkén nézem a birodalom építést.Még emlékezem a kezdetekre.....es ist kein Zufall,das alles bergauf geht!Viel Glück und Erfolg weiterhin.
Válaszolt
- 2018-11-13 08:59
Kedves András,

Köszönjük a kedves szavakat! :)
Vielen Dank für die lobenden Worte!

JÓkenyér csapata
Fekete Zsolt - 2018-10-31 11:26
A lekváros levelet nagyon hiányolom Kecskeméti utcai boltjukban. A gyerekek mindig kérdezik, de ritkán van sajnos. Jó lenne többször kapni, mert fantasztikusan finom
Válaszolt
- 2018-11-13 11:22
Kedves Zsolt,

Nagyon köszönjük a dicsérő szavakat. Igyekszünk a gyerekek kedvére tenni és jelezzük a Kecskeméti utcai bolt vezetői felé, hogy több lekváros táskát rendeljenek! :)
Reméljük, így gyakrabban jut majd a gyerekeknek is ez a termékünk.

Köszönettel,
JÓkenyér
K.Náda Vera - 2018-10-28 21:56
Kedves Jókenyér! Gratulálok a termékekhez., de kérni szeretném!!!!!!!, hogy a hosszú érlelésű rozs kenyeret NE!!!! lisztezzék be / hiszen csak dekoráció /, mert a celofánban / is / ez kezd el nedvesedni, majd penészedni, és mindig a felét ki kell ez miatt dobni!!!! /normál szoba hőmérsékleten nem bírja ki a jelzett időt! Üdvözlettel: K.Náda Vera
Válaszolt
- 2018-11-13 09:48
Kedves Vera,

Köszönjük a kedves szavakat és a javaslatot. A kenyerek felületén a liszt a készítési technológiából eredően természetes módon marad vissza. A dagasztó tálakat lisztezzük, hogy a tészták könnyen kiboríthatóak legyenek. Használhatnánk olajat is erre a célra, de annak van egyfajta utóíze, így mi a lisztezés mellett döntöttünk.
A penészedés a legtöbb esetben a hőingadozásból ered, aminek a kenyér ki van téve. Javasoljuk, hogy felbontás után tartsa hűtőben a kenyeret, így elkerülhető az idő előtti penészedés.

Köszönettel,
JÓkenyér