Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Jéga Szabó János - 2018-07-23 09:44
Kedves Pékség! Nagyon finomak a termékek, szeretek a godolloi peksegben reggelizni, viszont egy mikrohullámú sütő hasznos lenne, mert sokkal finomabb lenne melegitve elfogyasztani egy két finom pekarut. Megoldható lenne önök szerint? Köszönöm :)
Válaszolt
- 2018-07-24 08:00
Kedves János!
Kérje nyugodtan az eladóktól, hogy melegítsék fel a kemencében a pékárut. A kemencék egész nap üzemelnek -hiszen egész nap frissen sütjük a péksüteményeinket. Kollégáink szívesen felmelegítik Önnek - ez még egészségesebb is mint a mikrohullámú sütő.
Nagyon köszönjük, hogy hűséges vásárlónk, reméljük, hogy sokszor betér még hozzánk!
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Molnár László - 2018-07-21 14:17
Tisztelt Hölgyem! Nemrég fedeztem fel rozskenyerüket a Lidl boltban. Csak gratulálni tudok. Végre megtaláltam a régóta keresett német és cseh kenyér minőségét, ízvilágát a kenyerükben. Nagyon boldog vagyok, hogy annyi év keresés után már hozzá tudok jutni itthon is egy igazi rozskenyérhez. Munkájukhoz gratulálok, sok sikert! Molnár László, Hódmezővásárhely
Válaszolt
- 2018-07-24 08:09
Kedves László!
Nagyon köszönjük az elismerő szavakat! Pontosan ez volt a célunk a rozskenyerünkkel és a teljes kiőrlésű kenyereinkkel.
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Krisz - 2018-06-17 09:46
Tisztelt jó kenyér.Többször vásároltam az önök rozskenyerét.Mert finom,és a búzalisztel ellenben kevesebb szénhidrátot tartalmaz.De lehet rosszul olvasva az összetételnél mégis tartalmaz búzalisztet..Ha igen?Van olyan termékük amiben nincs búzaliszt?
Válaszolt
- 2018-06-19 10:44
Kedves Krisz!

Jól látja, a rozskenyér és a diós rozskenyér is tartalmaz búzalisztet. A Magyar Élelmiszerkönyv tavaly nyáron életbe lépett szabályozása szerint az a kenyér nevezhető rozskenyérnek, aminek a rozsliszt tartalma minimum 60%. A mi rozskenyereink a kezdetek óta ezt az arányt meghaladóan tartalmaznak rozslisztet.
Ha teljesen el szeretné kerülni a búzalisztet, akkor ajánljuk a 100%-ban teljeskiőrlésű rozslisztből készült rozskenyerünket és a finn rozskenyeret. Ezek a kenyerek csak szaküzleteinkben kaphatók, amelyek listáját itt találja: jokenyer.hu/szakuzletek
Ha csak az elfogyasztott szénhidrátmennyiséget szeretné csökkenteni, akkor a sima rozskenyér is jó választás, hiszen 100 g csak 41g szénhidrátot tartalmaz. Emellett ajánljuk 100% teljeskiőrlésű búzalisztből készült kenyereinket, amelyek szénhidrát tartalma még alacsonyabb, mindössze 31-38g/100g.

Reméljük, hogy van az Ön közelében szaküzletünk, és ki tudja próbálni a 100% teljeskiőrlésű rozs és búzakenyereinket.
JÓ egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Joó Zsuzsa - 2018-05-24 09:35
Üdvözlöm! 11 éves kislányom hogyan, milyen módon vehet részt gyermekpékség programjukon és milyen költséggel? Gondolom, a 40 ezer forint nem egy gyermekre vonatkozik. Ha mindezt telefonon tudnánk megbeszélni, az jobb lenne. 30/6474699 a számom. Köszönöm a választ! Joó Zsuzsa
Válaszolt
- 2018-06-01 13:46
Kedves Zsuzsa!
A Gyerekpékség programjaiba egyénileg csak a Nyílt napokon tud kislánya csatlakozni. Ezek időpontjait a Facebook oldalunkon tesszük közzé. A következő ilyen program várhatóan csak ősszel lesz. Kérjük, kövesse Facebook oldalunkat, hogy ne maradjanak le róla!
A Gyerekpékség alapvetően csak csoportok jelentkezésére szakosodott, minimum 6 fős csoportok/baráti körök jelentkezését várjuk. A programról itt tud tájékozódni: http://jokenyer.hu/gyerekpekseg/ Érdemes lehet a lehetőségről kislánya tanárait tájékoztatni, és iskolai programként eljönni hozzánk.
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Váczy Vendel János - 2018-05-23 21:03
Kedves Jókenyér! Ma voltam az osztálytársaimmal a pékségben, a 4. C-vel osztálykiránduláson Pilisszentivánon. Nagyon tetszett minden. Nagyon szép a pékség és jó érzés volt kipróbálni a kenyérsütést, ízlett a barnakenyeres szendvics pedig a barnakenyér nem is a kedvencem. Remélem megyek még hozzátok, nagyon jó volt ez a nap. Váczy Vendel János 4.C Németvölgyi iskola
Válaszolt
- 2018-06-01 16:56
Kedves Vendel!
Nagyon örülünk, hogy tetszett a program, s hogy ízlett a barna kenyér is! Szerintünk is finom:-)
Szeretettel várunk vissza! Gyere el hozzánk szüleiddel is és kóstold meg a teljeskiőrlésű kakaós csigát is. Szerintünk az még jobban fog ízleni!
Szia,
a JÓkenyér csapata

RAV - 2018-03-09 16:40
Tisztelt JÓkenyér csapat! Tkp. újévkor szerettem volna üdvözölni Önöket, de kicsit elszaladt ez az év eleje... Korábban (2013-07-08 15:49) már írtam, hogy a hazai piacon legjobbnak tartom termékeiket, ezúttal pedig a változatlan, folyamatosan kiváló minőséget szeretném megköszönni és gratulálok Önöknek - soha nem fordult még elő, hogy bármilyen minőségi problémát észleltem volna kedvenc félkilós rozskenyerem fogyasztásakor. Soha nem volt égett, nem volt nyers, az íze, illata pedig fantasztikus (vásárlás után ma is azonnal megeszem a két szélső szeletkét :-) Örülök, hogy a korábbi terjesztést (Bp. és Nyugat-Mo.) sikerült keletebbre is kiterjeszteni, legalább is ezt tapasztalom pl. Szegeden (mindig Lidl üzletben vásárolom az ott forgalmazott termékeiket). Visszautalva a korábbi levelemben említett oroszországi párhuzamra a finom rozskenyereket illetően (egyben egy korábbi hozzászóló köménymagos kenyér javaslatához is kapcsolódva) jelzem, hogy van egy nagyon finom orosz kenyér koriander ízesítéssel (az un. borogyinói kenyér - бородинский хлеб), csak mondom... További jó munkát és kiváló egészséget kívánok minden kedves munkatársuknak! Üdvözlettel: rav (Minden honlapnak ilyen letisztultnak kellene lennie!)
Válaszolt
- 2018-03-11 09:44
Kedves Vásárlónk!
Nagyon köszönjük kedves és elismerő szavait! Ilyen visszajelzések erősítenek meg minket, hogy jó úton járunk.
Nagyon köszönjük termékfejlesztési javaslatait is, a pékmesterünknek továbbítottuk őket!
Viszont kívánunk boldog és egészséges új évet!
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Frey Mona - 2018-02-02 18:40
Érdeklődnék, több sorstársammal egyetemben, hogy a TK termékeik miért tartalmaznak cukrot? Amíg nem voltak rezisztens problémáim a cukrot illetően, addig előszeretettel vásároltam az önök termékeit, de sajnos most maximum kenyeret, zsemlét tudok venni. Sajnos itt Budapesten egy kis magáncég foglalkozik cukormentes, TK termékek gyártásával, pedig hatalmas igény lenne rá. Akár az egészséges táplálkozás , a diéta, az IR vagy a cukorbetegek miatt is. Ezért sem értem, hogy mitől egészséges egy TK termék, ha cukor van benne. Levelemet abban a reményben írom, hogy remélhetőleg előbb- utóbb lesz olyan pékség, ahova csak beugrik az ember, mint minden más egészséges és vehet egy számára azonnal fogyasztható péksüteményt. Köszönettel: Frey Mona
Válaszolt
- 2018-02-20 08:30
Kedves Mona,

A teljeskiőrlésű kenyereinkhez nem adunk cukrot – merthogy kenyérhez cukorra semmi szükség, ha kovásszal készülnek, mint a mi kenyereink. Ettől függetlenül tartalmaz minden kenyér egy kevés cukrot (0,1-2 g/100g) ami a gabonaszemek természetes cukortartalma.
Teljeskiőrlésű péksütemények nagy része ugyan cukorral készül, de van a kínálatunkban teljeskiőrlésű cukormentes péksütemény is, a teljeskiőrlésű cukormentes almás süti. Sőt idén várhatóan a választék ezekből a termékekből bővülni is fog. Ezzel együtt úgy gondoljuk, hogy a teljeskiőrlésű liszt önmagában is egy egészségesebb választás, mint a finomított fehér lisztből készült társai, hiszen ez tartalmazza a gabona minden értékes alkotórészét, az emésztőrendszert nem terheli úgy, mint a fehér liszt. Ezeket a péksüteményeket azoknak ajánljuk, akik szeretnének fokozatosan egy egészségesebb életmódra átállni, de nincs egészségügyi problémájuk. Tudjuk, hogy sajnos nagyon sokan szenvednek cukorbetegségben, ezért is bővítjük a cukormentes termékeink körét, s figyeljük, hogy a meglevő termékek iránti kereslet hogyan változik.

Minden kenyerünk összetételét és tápértéktáblázatát megtalálja a JÓkenyér weboldalán a Termékeink menüpont alatt, sőt a terméktulajdonság keresővel egyszerűen kilistázhatja azokat a termékeket, amiben nincs hozzáadott cukor.

Ha bármi további kérdése, javaslata, észrevétele van, kérjük, keressen minket!
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Tatár Anikó - 2018-01-04 11:25
Kedves Jókenyér! Érdeklődnék a vegán termékek iránt. A kovász és az élesztő amit a vegán termékekhez használnak sem tartalmaz tejet? Az élesztőt ezen termékeknél vízzel futtatják? Üdvözlettel: Tatár Anikó
Válaszolt
- 2018-01-26 06:39
Kedves Anikó!

Köszönjük érdeklődését! Sem a kovász, sem az élesztő nem tartalmaz semmilyen állati eredetű alapanyagot. A kenyereink saját készítésű kovásszal készülnek (a rozsos, teljeskiőrlésű és magos kenyerek rozskovásszal, a fehér kenyerek búzakovásszal). A kovászhoz csak vizet és lisztet használunk A dagasztáskor teszünk a tésztához kevés folyékony élesztőt, ezt azonban nem kell felfuttatni. Ellenőriztük az élesztő gyártói specifikációját, ez az alapanyag sem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
A teljesség kedvéért viszont fontosnak tartjuk elmondani, hogy az üzemünkben használunk állati eredetű alapanyagokat (tej, vaj, tojás) a péksüteményeinkhez. Ezek a termékek fizikailag el vannak különítve a kenyerektől, teljesen külön gyártósoron készülnek. Ettől függetlenül, mivel egy légtérben készülnek termékeink, pár molekula állati részecske akár rá is kerülhet a kenyerek felületére. Ez a legtöbb vegán fogyasztónk számára elfogadható, reméljük, hogy Önnek is. De fontos, hogy tisztában legyen ezzel, ennek mérlegelésével döntsön – remélhetőleg - a termékeink mellett.

Ha bármi további kérdése van, kérjük keressen minket bizalommal!

Jó egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Dr. Adlovits László - 2017-11-01 10:44
Tisztelt Cégvezető, régóta vásárolom az Önök kenyér termékeit elsősorban a Wellness ill. a teljes kiőrlésű rozskenyeret. Termékeikkel meg vagyok elégedve. Egyetlen kérdésem: közelmúltban megváltozott a rozskenyerek rozstartalmának hivatalos mennyisége. Ha jól tudom ez most 60 % rozsos kenyereknél a fele. Nem érezhető külömbség a rozskenyérben a régi ill. új előírásoknak megfelelő magasabb rozsmennyiség. Üdvözlettel Dr. Adlovits László 30/9371 322
Válaszolt
- 2017-11-02 15:48
Kedves László!
Teljesen jól érzi, nincs változás nálunk a rozskenyerek összetételében, mert a rozsliszt aránya a rozskenyerünkben már a szabályozás megváltozása előtt is magasabb volt, mint az újonnan előírt. A JÓkenyér alapításakor az volt az alapító célja, hogy kiváló minőségű német rozskenyér kultúráját meghonosítsa Magyarországon. A német stílusú rozskenyerek pedig eleve a magas rozsliszt tartalom miatt lesznek emlékezetes ízűek. Ezért már az eredeti recetúra a mostani szabályozásnál magasabb rozsliszt arányt határozott meg, és ezt tartjuk azóta is.
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Tóth Ágnes - 2017-09-06 20:28
Tisztelt Jókenyér Készítők! Hosszú idő óta nem találtam ilyen finom kenyeret. Legkedvesebb kenyerem az Önök által készített rozskenyér. Székesfehérváron lakom és azt hiszem pozitív visszajelzés, ha megírom , Spar üzletben szinte szerencse, ha kapok Jókenyeret. A Tescoban van lelőhely, időnként többet is veszek. Kívánok sikereket a munkájukhoz. ...és köszönöm a minőségi termék folyamatos gyártását. Üdvözlettel: Tóth Ágnes
Válaszolt
- 2017-09-12 09:46
Kedves Ágnes!
Nagyon köszönjük a visszajelzését, mindig örülünk, ha pozitív visszajelzések érkeznek. Mi nagyon hiszünk a kenyereinkben, örülünk, hogy mások is így látják.
Ha adhatunk még tippet, akkor Székesfehérváron a LIDL áruházakat is érdemes megpróbálni, ott is állandóan kapható a rozskenyerünk, sőt 100% teljeskiőrlésű kenyereink is.

Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata