Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Józsa Szilárd - 2011-10-28 17:03
Halihó mindenki, aki betér ide véleményt olvasni ! Szeretném felhívni a pékárúkért rajongó fogyasztó társaimat és azokét is akik még csak most fognak megismerkedni és rajongani a Jókenyér termékekért, hogy az esztergomi szaküzletet, aki teheti és arra jár ne hagyja ki ! Ugyanis aki oda belép úgy érzi „Beköszöntött a Tavasz” ! Függetlenül attól, hogy milyen évszak van ! Ezt első ízben a kiszolgáló személyzetre értem, akik nemcsak csinos Hölgyek, hanem kedvesek és vidámak is ! Másodízben pedig a finom termékekre értem, amik azért is finomak, mert az ott dolgozó Hölgyek pozitív rezgései is ízletessé teszik a mindenféle finomságokat ! Így hát aki jóízű kiszolgálásban részesül még jobb szájízzel távozik a boltból és „Jókenyér”-kedvel falatozhat ! :) Szívből ajánlom mindenkinek az eszetregomi-Jókenyér ízeket !
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 09:11
Azt kell, hogy mondjam ezzel én magam is így vagyok. :-) De ne feledkezzünk meg a többi üzletről sem, ahová nem kevésbé örömteli betérni! Tehát ajánlom mindenkinek, hogy járja végig nyugodtan üzleteinket és tapasztalja meg maga, amit Józsa Úr írt! Köszönjük a hozzászólást, az esztergomi üzlet nevében is!
Mate - 2011-10-28 12:37
Tisztelt Szolgáltató! Kérem, magyarázzák meg nekem, hogy ha Önök fontosnak tartják azt, hogy NEKEM mint FOGYASZTÓNAK! minőségi terméket adjanak el, hogy lehetséges az, hogy az egyik "szaküzletükben" a tejeskávé elkészítéséhez a legolcsóbb és nem jó minőségű tejet használnak??? Vagy a minőség csak a pékárura vonatkozik? Vagy fogalmazzak meg magamnak kételyeket a pékáruikkal kapcsolatban is? Üdvözlettel: Egy hűséges (lehet volt) fogyasztó! Utóirat: ha javasolhatok, és jobb ötletük nincs akkor a Cserpes műhely termékeit legyenek kedvesek használni!
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 09:03
Tisztelt Mate! A minőségi termékek gyártását valóban fontosnak tartjuk. Abban igaza van, hogy közel sem mindegy, hogy a kiegészítő termékek milyen minőségűek, hiszen ez is hatással van a fogyasztóra. Üzleteinkben Mizo tejet használunk, ami ha nem is a prémium kategória, semmiképp nem mondható olcsónak. Elképzelhető, hogy a beszállító nem tudott ilyen tejet szállítani és egy helyettesítő terméket vitt ki az üzletnek, de ez nem rendszeres. Sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatot szerzett, reméljük nem fordul elő többet!
Tomko Angela - 2011-10-26 08:11
Kedves Ludwig & Mentesi Team! Örömmel tértem be - egy kedves barátnőm ajánlására - az egyik üzletükbe és fedeztem fel újra az igazi kenyér ízét, amelyet budapesti tartózkodásom alatt szinte elfelejtettem. Minden földi jó kapható az üzletükben, csupán egyetlen paillasse változatot hiányolok a választékból. Aprikosen Paillasse. Nem tudom Németországban ez mennyire ismert, de Svájcban a sárgabarck és a szőlő gazdagítja a tésztáját, kívülről pedig szezámmaggal van beszórva. Én nagyon örülnék, ha ez a termék is kapható lenne :-) A munkájukhoz további sok sikert kívánok! Maradok hűséges budapesti vásárlójuk, Tomkó Angéla
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:57
Kedves Angela! Hm... érdekesen hangzik. :-) Meglátjuk! Sajnos a magyar piac nem annyira elfogadó az új termékek iránt, de nem lehetetlen vállalkozás. Köszönöm, hogy írt!
Gaál István - 2011-10-24 14:18
Vettem egy 250 grammos Olivás masnit szombaton a keszthelyi Lidl áruházban. Régen ettem ilyen kemény, fogat próbáló pékárut, pedig a felirat szerint keddig jó...
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:53
Tisztelt Gaál Úr! Elképzelhető, hogy a tárolással volt a gond. Beszélünk az üzlettel. Köszönjük a jelzést!
Zoltai Szabolcs - 2011-10-23 16:22
Tisztelt Jó kenyér! Nagyon szeretem a termékeiket különösen az olivás masnit és a hagymás kenyeret. További jó munkát és egészséget kívánok a munkájukhoz.
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:52
Köszönjük! Ez a két termék saját dolgozóink kedvence is. :-)
Gombos Zoltán - 2011-10-23 11:50
Kedves JÓKENYÉR! Nagyra tartom az Önök termékeit, kb. öt éve szoktam rájuk, azóta nehezen viselem, ha nem jutok hozzá bármilyen okból kifolyólag. Csepeli lakós vagyok, ezidáig a Kaiser's üzletben szereztem be a kedvenc félkilós kenyérkéket. Sajnos a Kaiser's három hétre bezár felújítás miatt, és nem tudom, hogy a partnerek között szereplő csepeli Spar-ba, CBA-ba vagy Lidl-be szállítanak-e ezekből a termékekből? Örömmel venném, ha megválaszolnák. Üdvözlettel, Zoltán
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:51
Kedves Zoltán! Csepelre valóban nem igazán szállítunk. Idővel megpróbáljuk orvosolni a problémát. A Lidl-ben meg tud venni számos terméket... érdemes benézni egyszer. Egyébként itt a honlapunkon a "Vásárlási helyek" menüpont alatt meg tudja nézni, hogy pontosan hova szállítunk.
Mészáros Andrea - 2011-10-22 05:53
Tisztelt Jókenyér Csapat! Finomak a termékek, jól használható a honlap, csak a termékek leírásánál hiányolom a tápanyag összetétel részletezését. Várható, hogy ezeket az adatokat is feltöltik a közeljövőben?
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:44
Kedves Andrea! Sajnos tényleg hiányos. Ennek fő oka, hogy nem szeretnénk hasraütés szerűen megadni ilyen-olyan adatot. A számolásos módszer nem igazán biztos, a laboratóriumi bevizsgálás pedig még igen drága. Ennek ellenére dolgozunk az ügyön. Reméljük hamarosan minden termékről tudunk biztos információval szolgálni.
Kiss Tibor - 2011-10-20 12:33
Tisztelt Jókenyér! Nálam a mérce elég magasra van téve kenyér ügyileg, édesapámmal még kemencében készítettük a kenyeret pár éve, amíg sajnos el nem távozott. Azóta kemencém sincs, majd egy napon biztos építünk egyet. Az elmúlt évek során sokféle kenyeret próbáltam ki, de még a drágább "bio" kenyerek is általában csalódást okoztak. Nemrégiben kisvárosunkban is megjelentek az önök termékei, számomra újdonság volt, ezért kipróbáltam. Meg kell hogy mondjam, hogy ilyen jó minőségű és összetevőiben ilyen egyszerű kenyeret az elmúlt évek során egyszer sem sikerült vennem. Remélem, hogy vállalkozásuk még hosszú évekig sikeresen tud üzemelni egy ilyen nehéz piacon, ahol sokadrangú, vegyszerekkel terhelt, emberi fogyasztásra épphogy alkalmas pékárúval árasztják el a piacot a kisebb nagyobb vállalkozások. A kenyér mennyiségileg az egyik legfontosabb táplálékunk, milyen szomorú hogy ennyire leromlott a minősége és a megbecsülése az elmúlt években. További jó munkát és sok sikert!
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:41
Tisztelt Kiss Úr! Örömünkre szolgál, ha új fogyasztóval "találkozunk", különösen, ha ilyen tudatos vásárlóról van szó. Cégünk valóban egyszerű -és ahogy a mondás mondja- nagyszerű termékek gyártását tűzte ki célul és boldogok vagyunk ha kapunk visszacsatolást fogyasztóinktól. Jó volt olvasni hozzászólását! Köszönjük!
Bodrogi Viktor - 2011-10-17 11:44
Kedves Jókenyér! Örülök, hogy megtaláltalak. Nagyon ízlenek a kenyereitek és a sütijeitek . Nem csak nekem, hanem a családomnak is. Maradok tisztelettel vásárlójuk, és ajánlom Önöket és a termékeiket mindenkinek. Üdv. Egy hű vásárlójuk
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:36
Kedves Vásárlónk! Köszönjük! :-)
Ladár László - 2011-10-16 08:31
Kedves pék urak ! Örömmel találtunk rá a rozskenyér termékükre, de a lelkesedésünk elég hamar lelohadt mert folyamatosan nyers marad a kenyér. Erősen ragacsos pedig nagyon jó ízű lenne,esetleg két perccel tovább sütni már ráfizetés lenne? Tisztelettel egy lelkes ám mégis csalódott vásárló
Válaszolt
Sándor Ferenc - 2011-11-15 08:32
Tisztelt Ladár Úr! A kenyér ragacsossága alapvetően a rozs miatt van. Ez egy sajátosság, amit sokszor különböző más anyagok felhasználásával (pl. maláta) küszöbölnek ki a gyártók. Persze más kérdés, hogy valami nyers-e, vagy sem. A sütési folyamatot áttekintjük. Köszönjük az észrevételt!