Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Juhász Erzsébet - 2017-08-25 14:23
Kedves \\\"Jókenyér\\\"! Rendkívül örülök, termékeiknek, amelyeket -végre!- én is fogyaszthatok. Szénhidrát-csökkentett kenyereik finomak, ízlésesek és igazán minőségiek. Gratulálok a remek receptekhez, az állandó minőséghez, amely számomra is lehetővé tette a kenyérfogyasztást. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Juhász Erzsébet
Válaszolt
- 2017-09-12 09:45
Kedves Erzsébet!
Nagyon örülünk, hogy a kenyereink ízlenek Önnek, s jóízűen fogyasztja őket. Reméljük, hogy sokáig hűséges vevőnk marad!
Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Ocean Ocean - 2017-08-13 13:26
Kérdezni szeretném a netes megjelenésért felelős munkatársat, nem gondolt e még esetleg arra, hogy egy mobilra optimalizálás jót tenne....? Mobilon ugyanis nem látható az üzletek nyitvatartása, mert nem fér ki a képernyőre. 2017-et írunk... Üdv. Ocean
Válaszolt
- 2017-09-12 09:42
Kedves Ocean,
Köszönjük észrevételét, az oldalunk többi része mobilra optimalizált, de a nyitva tartás valóban nem. Köszönjük, hogy felhívta erre a hiányosságra a figyelmünket.
Üdvözlettel, a JÓkenyér csapata
Tóth Zoltán - 2017-06-29 14:06
MEGSZERETNÉM KÖSZÖNNI ANNAK A SOFÖRJÜKNEK,AKI TEGNAP REGGEL SEGÍTETT KISMAROSON ANYUKÁMNAK,MERT ELESETT A ZEBRA ELŐTT.FELSEGÍTETTE,ÉS ÖSSZEPAKOLTA A TÁSKÁBÓL KIHULOTT DOLGOKAT.HÁLÁSAK VAGYUNK!TISZTELETTEL-T.Z.
Válaszolt
- 2017-07-10 13:05
Tisztelt Uram!
Nagyon köszönjük, hogy visszajelzett nekünk! Nagyon büszkék vagyunk kollégánkra és örülünk, hogy ilyen emberséges, segítőkész emberek dolgoznak nálunk. Köszönetét természetesen átadjuk neki!
Jó egészséget kívánunk Önnek és édesanyjának is!
Üdvözlettel,
a Jókenyér csapata
Kunné Varga Judit - 2017-06-22 22:32
Kedves JÓkenyér ! Szeretném megkérdezni hogy Szegeden hol kapható a termékük ? Köszönettel és üdvözlettel, Kun Judit
Válaszolt
- 2017-07-10 13:04
Kedves Judit!

Szeged környékén egyelőre sajnos nem kaphatóak a termékeink. Folyamatosan dolgozunk a hálózatunk kibővítésén, reméljük, hogy hamarosan az Önök környékén is kaphatóak lesznek valamelyik kereskedelmi partnerünknél.
Azt javasoljuk, kövessen minket Facebookon, vagy olykor nézzen rá a weboldalunkra- ezeken a helyeken mindig kommunikáljuk az új értékesítési pontokat.

Jó egészséget kívánunk,
Üdvözlettel,
a JÓ kenyér csapata
Kissné Badovszky Tímea - 2017-06-16 20:19
Kedves Klára, Nagyon örülök, hogy rátaláltam termékekeire, és hogy messzebb lakva Budapesttől is meg tudom vásárolni azokat. Csak teljes kiőrlésű gabonatermékeket fogyaszthatok, de mindig csak olyan termékeket találtam, amelyek 50%-ban tartalmaztak teljes kiőrlésű lisztet. Elolvastam honlapjukat, és olyan boldog lettem, hogy igen létezik még ilyen, hogy tényleg számít a jó minőség. Gratulálok a vállalkozásához, s mégegyszer megköszönöm, hogy ennyire számítanak Önnek a vásárlók! Remélem még nagyon sokáig fogyaszthatom a termékeit! További sok sikert kívánok! Üdvözlettel : Kissné Badovszky Tímea Kiskunhalasról
Válaszolt
- 2017-07-10 13:03
Kedves Tímea!
Nagyon köszönjük a kedves szavakat, átadjuk Klárának! Mi is büszkék vagyunk a termékeinkre, a minőségben sosem kötünk kompromisszumot. Épp ezért teljes kiőrlésű kenyereink 100% teljeskiőrlésű lisztet tartalmaznak, amit saját malmunkban, frissen, felhasználás előtt őrlünk, saját, teljeskiőrlésű rozskovászt használunk, viszont nem használunk semmilyen adalékanyagot, vagy tartósítószert. Reméljük, hogy továbbra is vásárolja termékeinket! Jó egészséget kívánunk!
a JÓkenyér csapata
Malomsoky Ildikó - 2017-06-08 05:44
Tisztelt Hölgyem/Uram! Kedves Jókenyér készítők! A kenyereik mindig is a legjobbak voltak a magyar piacon. éppen ezért voltunk rendkívül bánatosak sokan és sokáig, hogy vegánok, akik nyomokban sem ehetnek semmiféle tejterméket, nem tudnak belőle enni. Most eltűnt a kenyerek nagy részéről a nyomokban tejet és tojást tartalmazhat felirat. Szeretnénk (nagyon sokan!!) tudni, hogy ez azt jelenti, hogy a kenyereik többsége nyomokban sem tartalmaz semmilyen tejet tejszármazékot vagy tojást, mert ha ez igaz, akkor valószínűleg több száz család vásárolna önöktől rendszeresen! zen kívül szeretném kérni, hogy a finn rozs kenyéren is legyen cimke, amin rajta van az is, ha nyomokban tartalmazhat valamit. Az volt régen a kedvencünk:)) Nagyon várjuk a válaszukat! Köszönettel, Ildikó
Válaszolt
- 2017-06-09 11:20
Kedves Ildikó!

Minden kenyerünk és péksüteményünk (ez utóbbiaknál használunk vajat, tejet és tojást is) ugyanabban az üzemben készül, s bár a kenyereink teljesen külön gyártósoron készülnek, a levegőből vagy esetlegesen a keverőüstből nyomokban kerülhet tej, tejtermék és tojásszármazék a termékeink felületére. Tudjuk, hogy nagyon szigorú vegán életmód mellett ez nem megengedhető, ezért is jelöljük ezt a csomagolt kenyereinken, az üzletekben található allergén táblázaton és a weboldalon is. A kenyér címkéken eddig sem volt ez az információ rajta (legalábbis az elmúlt egy évben biztosan nem), aminek az az oka, hogy az előírások szerint ez nem kötelező, s a címke mérete és a szöveg olvashatósága miatt próbálunk a lehető legkevesebb szöveget rátenni.
A két gyártósor eszközeinek elkülönítésére figyelünk, de emberi figyelmetlenség nem zárható ki (például egy keverőüstöt kicserél valaki véletlenül). Arra sajnos nem lesz módunk, hogy a két gyártósort légmentesen és fizikailag is elkülönítsük egymástól –ehhez külön üzem kellene – ezért nem is írjuk kenyereinkre, hogy vegánok. Tudjuk, hogy ez nem tökéletesen megnyugtató, s könnyebb lenne azt mondani, hogy persze, hogy nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt termékeink – hiszen mi azt valóban nem is teszünk hozzá. Számunkra azonban fontosabb az, hogy őszintén elmondjuk az igazságot, még akkor is, ha ezzel esetleg elvesztünk lehetséges vásárlókat.

Sajnáljuk, hogy rossz hírrel szolgáltunk, de reméljük, hogy a családjának van olyan tagja, aki fogyaszthatja kenyereinket.
Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Mánfai Melinda - 2017-04-24 10:13
T. Cím! Évek óta nagyon kedvelem a Jókenyér pékségeiket, a Törökvész útiba járok leginkább. Egyszerűen nem értem, miért nem árusítanak laktózmentes tejjel is kávét?!? Nagyon régóta várom, mindig kérdezem, és biztos nem csak én, mára ezt minden magára valamit is adó kávét (is) árusító hely meglépte. Jó lenne végre... Az emberek egy részét ezért viszi el a szomszédban nyílt kiváló pékség/kávézó. Anno a Jókenyér sok mindenben zászlóvivő volt... Ne álljanak meg, változni kell tudni a korral! Tisztelettel, Mánfai Melinda
Válaszolt
- 2017-04-24 09:20
Tisztelt Mánfai Melinda!


Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételét. Alapvető célunk, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk vevőinknek és minden vásárlónk elégedetten távozzon szaküzletünkből.
Szeretnénk a vásárlóink igényeit maradéktalanul kiszolgálni, ezért az Ön jelzése alapján a jövő héttől a Törökvész úti JÓkenyér szaküzletben a kávéink laktózmentes tejjel is elérhetőek lesznek.

Reméljük a jövőben is rendszeres vásárlóink között tudhatjuk Önt, és a laktózmentes kávéink elnyerik majd az Ön tetszését.Üdvözlettel:


Sebestyén Gábor
üzletvezető

Törökvész út 12/b.
Vajk Zsuzsa - 2017-03-01 07:40
Üdv. Sajnos laktózérzékeny vagyok, zéró toleranciás. A Lidl-ben láttam jókenyereket. Sajnos mind jelezte a tej jelenlétét. Diétázom, fogyózom is. Melyik kenyeret tudnák ajánlani, ami jó értékeket mutat, és nem laktózos???: Vajk.
Válaszolt
- 2017-03-02 10:21
Kedves Zsuzsa,

Egyik kenyerünk sem tartalmaz tejterméket összetevőként. Viszont az üzemünkben vajjal és tejjel készítjük a péksüteményeket, s bár a kenyerek egy teljesen külön gyártósoron készülnek, egy légtérben dolgozzuk fel a két tésztát. Illetve a tészta dagasztásához használt dagasztócsészék alkalmanként felcserélődhetnek. Természetesen ezeket a csészéket felhasználás előtt mindig alaposan tisztítjuk, de nem tudjuk teljesen kizárni, hogy akár a levegőből, akár a csészéből pár molekula tejszármazék nem kerül a kenyér felületére. Ezért is jelezzük a csomagoláson, hogy nyomokban tartalmazhat tejet.
Tudjuk, ez nem teljesen megnyugtató Önnek, de sajnos a laktóz szennyeződést egy pékség csak akkor tudja kizárni, ha a kenyérgyártó üzemben más termék nem készül. Ugyanakkor több visszajelzésünk van már laktózérzékeny fogyasztóinktól, hogy a kenyereinket gond és panasz nélkül tudják fogyasztani. Természetesen Ön dönti el, hogy megpróbálja-e kenyereinket.
Amennyiben igen, akkor a Wellness kenyerünket, a Teljeskiőrlésű magos kenyerünket vagy a 100% teljeskiőrlésű brottert ajánljuk. A Wellness kenyér az egyik legalacsonyabb szénhidrát és legmagasabb fehérjetartalommal rendelkező kenyér a piacon. A két 100% teljes kiőrlésű kenyerünk előnye, hogy a fehér kenyerekhez képest alacsony a szénhidrát- és magas a rosttartalma – így tovább tart a teltségérzet, lassabban emeli meg a vércukorszintet, sőt a magas rosttartalom a vérzsírszintet is csökkentheti. Mindegyik kenyérre igaz, hogy diéta, fogyókúra esetén a dietetikusok reggelire ajánlják a kenyér fogyasztását.

Reméljük, hogy megpróbálja valamelyik kenyerünket. Amennyiben igen, kérjük ossza meg velünk tapasztalatait, hogy ezzel is segíthessük az Önhöz hasonló laktózérzékeny vásárlóinkat.

Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Ponti Andrea - 2016-07-15 21:43
Kedves Jókenyér! Férjemmel nagy rajongói vagyunk a Jókenyér Pékség péksüteményeknek. Évente egyszer tarzózkodunk Magyarországon a nyár folyamán, és alig várjuk a (Kecskeméti utcai) pékségben tett látogatásokat. Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e a pékség látogatása? Igazán nagy öröm volna látni, hogy készül az a sok finomság. \\\\\\\\\\\\\\\"Kakaóscsiga\\\\\\\\\\\\\\\" jeligére várom mielőbbi válaszukat. :) Köszönettel és üdvözlettel, Ponti Andrea
Válaszolt
- 2016-07-28 07:40
Kedves Andrea,
Nagyon örülünk, hogy a péksüteményeink igazi hazai ízeket jelentenek Önöknek! Azt javasoljuk, hogy látogassanak el Pilisszentivánra, az üzemünk mellett levő pékségünkbe. Itt egyrészt kipróbálhatják pékségünk teljes választékát egy finom kávé mellett, másrészt pedig a kávézó első emeletéről teljes betekintést kapnak az üzemünkre. Sőt ha szerencséjük van, akkor az üvegfal másik oldalán levő pultokon épp kakaós csiga fog készülni
Az üzem területére higiéniai előírások miatt sajnos nem tudjuk Önöket bevinni, de a hatalmas üvegfalon át a kenyér és péksütemény készítés teljes folyamatát jól láthatják. Sőt, a földszinti bejárat mellett megnézhetik malmunkat is, ahol a teljes kiőrlésű lisztjeinket őröljük.


A kávézónk emeleti része átépítés miatt a héten még zárva van, de augusztus elsejétől már újra látogatható lesz.
Várjuk Önöket, reméljük, hogy meglátogatnak minket a közeljövőben!

Üdvözlettel,
A JÓkenyér csapata
S. Miklós - 2016-04-28 08:54
Tisztelt Jókenyér! Vannak érthetetlen és egyben értelmetlen magyar sajátosságok(anomálhungarikumok), amelyekhez foggal-körömmel ragaszkodunk, bár tudjuk róluk, hogy értelmetlen, hasztalan csökevények. Ilyenek például a \\\"polcos wc fajansz\\\", a capuccino-ra szórt fahéj, vagy a kenyérmatrica. Mostanáig azért rendeltem minden csütörtökre egy élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyeret, mert azon nem volt matrica. Most már arról is le kell mondanom. Nem elég, hogy gumipánttal elhelyeztek rajta egy nagy kártyát, még föl is matricázták biztos, ami biztos. Tudom, önök szerint nagyon fontos a sok információ a nélkülözhetetlen adathordozójukon. De ha ennyire fontos, akkor miért nyomják bele ujjközépig némelyiket, hiszen ilyenkor csak laparoszkópiás eljárással csillapíthatom információ éhségemet. Miért kell ezeknek a féltégla alakú kenyereknek az aljára ragasztani az ormótlan, értelmetlen és eltávolíthatatlan matricát? A sík, esetenként homorú alsó lapról nem lehet levágni a papírt, ami még bele is van sütve a rücskös felületbe. Gondoltak már egy matrica eltávolító készülék kifejlesztésére? Hasznos és illendő volna az ilyen rendkívül finom és európai minőségű kenyerekhez mellékelni egyet. Az majdnem péksütemény méretű olívás masni már-már matricamániákusságra utal. Néha még bónuszként második matricát, vagy ujjpercig betolt cetlit is kapunk. Aggódva várom a napot, amikor a kifliken és a zsömléken is megjelenik a matricajárvány. Az önök termékei bőven felülmúlják a magyarországi átlag-, de még a presztízspékségek minőségét is. Mi értelme van elrontani az összképet ilyen értelmetlen ragasztgatással?
Válaszolt
- 2016-05-18 12:26
Kedves Miklós!
Először is, nagyra értékeljük azon fogyasztóinkat, akik nem csak, hogy hűségesen vásárolják termékeinket, de még olyan jó humorérzékkel is bírnak, hogy panaszaik a stand-up comedy-k szórakoztató erejével vetekednek! 
Kérdésére válaszolva, azért állt be változás az élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyereink címkézésében, mert legnagyobb örömünkre kereskedelmi forgalomba került, azaz pékségeink mellett egyes kereskedelmi láncok is forgalmazzák már. Kenyeret pedig csak címkével lehet viszonteladókon keresztül forgalmazni. Míg a pékségben vásárló pontosan tudja, hogy mely gyártótól veszi a kenyeret, melyik nap, és szükség esetén az eladótól felvilágosítást is kaphat az összetételt illetően, úgy a kereskedelemben ezen információkhoz, csak a címke elolvasásával lehet hozzáférni. Ezért törvényi előírás a kenyereken a címke, és mi, a JÓkenyérnél mindenkit arra ösztönzünk, hogy csak olyan pékség kenyereit vásárolják meg, akik fel merik tüntetni pékáruik összetételét.
Az más kérdés, - és valóban jogos panasz lehet az Ön részéről,- hogy a címke hogyan kerül felhelyezésre a kenyérre. Sajnáljuk, ha ezúttal a kelleténél jobban bele volt süllyesztve a papír a tésztába. A pékmunka igen emberi erőforrás igényes tevékenység, és mivel nem gépek, hanem emberek helyezik fel a címkéket, bizony nem mindig sikerül egyformán. Ígérjük, a jövőben fokozottabban fogunk arra figyelni, hogy a papír könnyen eltávolítható maradjon.
Még egyszer köszönjük levelét, mely nem csupán segítette munkánk tökéletesítését, de egy kis mosolyt is csalt az arcunkra!
JÓkenyér Csapat