Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Tatár Anikó - 2018-01-04 11:25
Kedves Jókenyér! Érdeklődnék a vegán termékek iránt. A kovász és az élesztő amit a vegán termékekhez használnak sem tartalmaz tejet? Az élesztőt ezen termékeknél vízzel futtatják? Üdvözlettel: Tatár Anikó
Válaszolt
- 2018-01-26 06:39
Kedves Anikó!

Köszönjük érdeklődését! Sem a kovász, sem az élesztő nem tartalmaz semmilyen állati eredetű alapanyagot. A kenyereink saját készítésű kovásszal készülnek (a rozsos, teljeskiőrlésű és magos kenyerek rozskovásszal, a fehér kenyerek búzakovásszal). A kovászhoz csak vizet és lisztet használunk A dagasztáskor teszünk a tésztához kevés folyékony élesztőt, ezt azonban nem kell felfuttatni. Ellenőriztük az élesztő gyártói specifikációját, ez az alapanyag sem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
A teljesség kedvéért viszont fontosnak tartjuk elmondani, hogy az üzemünkben használunk állati eredetű alapanyagokat (tej, vaj, tojás) a péksüteményeinkhez. Ezek a termékek fizikailag el vannak különítve a kenyerektől, teljesen külön gyártósoron készülnek. Ettől függetlenül, mivel egy légtérben készülnek termékeink, pár molekula állati részecske akár rá is kerülhet a kenyerek felületére. Ez a legtöbb vegán fogyasztónk számára elfogadható, reméljük, hogy Önnek is. De fontos, hogy tisztában legyen ezzel, ennek mérlegelésével döntsön – remélhetőleg - a termékeink mellett.

Ha bármi további kérdése van, kérjük keressen minket bizalommal!

Jó egészséget kívánunk,
a JÓkenyér csapata
Dr. Adlovits László - 2017-11-01 10:44
Tisztelt Cégvezető, régóta vásárolom az Önök kenyér termékeit elsősorban a Wellness ill. a teljes kiőrlésű rozskenyeret. Termékeikkel meg vagyok elégedve. Egyetlen kérdésem: közelmúltban megváltozott a rozskenyerek rozstartalmának hivatalos mennyisége. Ha jól tudom ez most 60 % rozsos kenyereknél a fele. Nem érezhető külömbség a rozskenyérben a régi ill. új előírásoknak megfelelő magasabb rozsmennyiség. Üdvözlettel Dr. Adlovits László 30/9371 322
Válaszolt
- 2017-11-02 15:48
Kedves László!
Teljesen jól érzi, nincs változás nálunk a rozskenyerek összetételében, mert a rozsliszt aránya a rozskenyerünkben már a szabályozás megváltozása előtt is magasabb volt, mint az újonnan előírt. A JÓkenyér alapításakor az volt az alapító célja, hogy kiváló minőségű német rozskenyér kultúráját meghonosítsa Magyarországon. A német stílusú rozskenyerek pedig eleve a magas rozsliszt tartalom miatt lesznek emlékezetes ízűek. Ezért már az eredeti recetúra a mostani szabályozásnál magasabb rozsliszt arányt határozott meg, és ezt tartjuk azóta is.
Üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Tóth Ágnes - 2017-09-06 20:28
Tisztelt Jókenyér Készítők! Hosszú idő óta nem találtam ilyen finom kenyeret. Legkedvesebb kenyerem az Önök által készített rozskenyér. Székesfehérváron lakom és azt hiszem pozitív visszajelzés, ha megírom , Spar üzletben szinte szerencse, ha kapok Jókenyeret. A Tescoban van lelőhely, időnként többet is veszek. Kívánok sikereket a munkájukhoz. ...és köszönöm a minőségi termék folyamatos gyártását. Üdvözlettel: Tóth Ágnes
Válaszolt
- 2017-09-12 09:46
Kedves Ágnes!
Nagyon köszönjük a visszajelzését, mindig örülünk, ha pozitív visszajelzések érkeznek. Mi nagyon hiszünk a kenyereinkben, örülünk, hogy mások is így látják.
Ha adhatunk még tippet, akkor Székesfehérváron a LIDL áruházakat is érdemes megpróbálni, ott is állandóan kapható a rozskenyerünk, sőt 100% teljeskiőrlésű kenyereink is.

Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Juhász Erzsébet - 2017-08-25 14:23
Kedves \\\"Jókenyér\\\"! Rendkívül örülök, termékeiknek, amelyeket -végre!- én is fogyaszthatok. Szénhidrát-csökkentett kenyereik finomak, ízlésesek és igazán minőségiek. Gratulálok a remek receptekhez, az állandó minőséghez, amely számomra is lehetővé tette a kenyérfogyasztást. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Juhász Erzsébet
Válaszolt
- 2017-09-12 09:45
Kedves Erzsébet!
Nagyon örülünk, hogy a kenyereink ízlenek Önnek, s jóízűen fogyasztja őket. Reméljük, hogy sokáig hűséges vevőnk marad!
Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Ocean Ocean - 2017-08-13 13:26
Kérdezni szeretném a netes megjelenésért felelős munkatársat, nem gondolt e még esetleg arra, hogy egy mobilra optimalizálás jót tenne....? Mobilon ugyanis nem látható az üzletek nyitvatartása, mert nem fér ki a képernyőre. 2017-et írunk... Üdv. Ocean
Válaszolt
- 2017-09-12 09:42
Kedves Ocean,
Köszönjük észrevételét, az oldalunk többi része mobilra optimalizált, de a nyitva tartás valóban nem. Köszönjük, hogy felhívta erre a hiányosságra a figyelmünket.
Üdvözlettel, a JÓkenyér csapata
Tóth Zoltán - 2017-06-29 14:06
MEGSZERETNÉM KÖSZÖNNI ANNAK A SOFÖRJÜKNEK,AKI TEGNAP REGGEL SEGÍTETT KISMAROSON ANYUKÁMNAK,MERT ELESETT A ZEBRA ELŐTT.FELSEGÍTETTE,ÉS ÖSSZEPAKOLTA A TÁSKÁBÓL KIHULOTT DOLGOKAT.HÁLÁSAK VAGYUNK!TISZTELETTEL-T.Z.
Válaszolt
- 2017-07-10 13:05
Tisztelt Uram!
Nagyon köszönjük, hogy visszajelzett nekünk! Nagyon büszkék vagyunk kollégánkra és örülünk, hogy ilyen emberséges, segítőkész emberek dolgoznak nálunk. Köszönetét természetesen átadjuk neki!
Jó egészséget kívánunk Önnek és édesanyjának is!
Üdvözlettel,
a Jókenyér csapata
Kunné Varga Judit - 2017-06-22 22:32
Kedves JÓkenyér ! Szeretném megkérdezni hogy Szegeden hol kapható a termékük ? Köszönettel és üdvözlettel, Kun Judit
Válaszolt
- 2017-07-10 13:04
Kedves Judit!

Szeged környékén egyelőre sajnos nem kaphatóak a termékeink. Folyamatosan dolgozunk a hálózatunk kibővítésén, reméljük, hogy hamarosan az Önök környékén is kaphatóak lesznek valamelyik kereskedelmi partnerünknél.
Azt javasoljuk, kövessen minket Facebookon, vagy olykor nézzen rá a weboldalunkra- ezeken a helyeken mindig kommunikáljuk az új értékesítési pontokat.

Jó egészséget kívánunk,
Üdvözlettel,
a JÓ kenyér csapata
Kissné Badovszky Tímea - 2017-06-16 20:19
Kedves Klára, Nagyon örülök, hogy rátaláltam termékekeire, és hogy messzebb lakva Budapesttől is meg tudom vásárolni azokat. Csak teljes kiőrlésű gabonatermékeket fogyaszthatok, de mindig csak olyan termékeket találtam, amelyek 50%-ban tartalmaztak teljes kiőrlésű lisztet. Elolvastam honlapjukat, és olyan boldog lettem, hogy igen létezik még ilyen, hogy tényleg számít a jó minőség. Gratulálok a vállalkozásához, s mégegyszer megköszönöm, hogy ennyire számítanak Önnek a vásárlók! Remélem még nagyon sokáig fogyaszthatom a termékeit! További sok sikert kívánok! Üdvözlettel : Kissné Badovszky Tímea Kiskunhalasról
Válaszolt
- 2017-07-10 13:03
Kedves Tímea!
Nagyon köszönjük a kedves szavakat, átadjuk Klárának! Mi is büszkék vagyunk a termékeinkre, a minőségben sosem kötünk kompromisszumot. Épp ezért teljes kiőrlésű kenyereink 100% teljeskiőrlésű lisztet tartalmaznak, amit saját malmunkban, frissen, felhasználás előtt őrlünk, saját, teljeskiőrlésű rozskovászt használunk, viszont nem használunk semmilyen adalékanyagot, vagy tartósítószert. Reméljük, hogy továbbra is vásárolja termékeinket! Jó egészséget kívánunk!
a JÓkenyér csapata
Malomsoky Ildikó - 2017-06-08 05:44
Tisztelt Hölgyem/Uram! Kedves Jókenyér készítők! A kenyereik mindig is a legjobbak voltak a magyar piacon. éppen ezért voltunk rendkívül bánatosak sokan és sokáig, hogy vegánok, akik nyomokban sem ehetnek semmiféle tejterméket, nem tudnak belőle enni. Most eltűnt a kenyerek nagy részéről a nyomokban tejet és tojást tartalmazhat felirat. Szeretnénk (nagyon sokan!!) tudni, hogy ez azt jelenti, hogy a kenyereik többsége nyomokban sem tartalmaz semmilyen tejet tejszármazékot vagy tojást, mert ha ez igaz, akkor valószínűleg több száz család vásárolna önöktől rendszeresen! zen kívül szeretném kérni, hogy a finn rozs kenyéren is legyen cimke, amin rajta van az is, ha nyomokban tartalmazhat valamit. Az volt régen a kedvencünk:)) Nagyon várjuk a válaszukat! Köszönettel, Ildikó
Válaszolt
- 2017-06-09 11:20
Kedves Ildikó!

Minden kenyerünk és péksüteményünk (ez utóbbiaknál használunk vajat, tejet és tojást is) ugyanabban az üzemben készül, s bár a kenyereink teljesen külön gyártósoron készülnek, a levegőből vagy esetlegesen a keverőüstből nyomokban kerülhet tej, tejtermék és tojásszármazék a termékeink felületére. Tudjuk, hogy nagyon szigorú vegán életmód mellett ez nem megengedhető, ezért is jelöljük ezt a csomagolt kenyereinken, az üzletekben található allergén táblázaton és a weboldalon is. A kenyér címkéken eddig sem volt ez az információ rajta (legalábbis az elmúlt egy évben biztosan nem), aminek az az oka, hogy az előírások szerint ez nem kötelező, s a címke mérete és a szöveg olvashatósága miatt próbálunk a lehető legkevesebb szöveget rátenni.
A két gyártósor eszközeinek elkülönítésére figyelünk, de emberi figyelmetlenség nem zárható ki (például egy keverőüstöt kicserél valaki véletlenül). Arra sajnos nem lesz módunk, hogy a két gyártósort légmentesen és fizikailag is elkülönítsük egymástól –ehhez külön üzem kellene – ezért nem is írjuk kenyereinkre, hogy vegánok. Tudjuk, hogy ez nem tökéletesen megnyugtató, s könnyebb lenne azt mondani, hogy persze, hogy nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt termékeink – hiszen mi azt valóban nem is teszünk hozzá. Számunkra azonban fontosabb az, hogy őszintén elmondjuk az igazságot, még akkor is, ha ezzel esetleg elvesztünk lehetséges vásárlókat.

Sajnáljuk, hogy rossz hírrel szolgáltunk, de reméljük, hogy a családjának van olyan tagja, aki fogyaszthatja kenyereinket.
Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Mánfai Melinda - 2017-04-24 10:13
T. Cím! Évek óta nagyon kedvelem a Jókenyér pékségeiket, a Törökvész útiba járok leginkább. Egyszerűen nem értem, miért nem árusítanak laktózmentes tejjel is kávét?!? Nagyon régóta várom, mindig kérdezem, és biztos nem csak én, mára ezt minden magára valamit is adó kávét (is) árusító hely meglépte. Jó lenne végre... Az emberek egy részét ezért viszi el a szomszédban nyílt kiváló pékség/kávézó. Anno a Jókenyér sok mindenben zászlóvivő volt... Ne álljanak meg, változni kell tudni a korral! Tisztelettel, Mánfai Melinda
Válaszolt
- 2017-04-24 09:20
Tisztelt Mánfai Melinda!


Köszönjük, hogy megosztotta velünk észrevételét. Alapvető célunk, hogy a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk vevőinknek és minden vásárlónk elégedetten távozzon szaküzletünkből.
Szeretnénk a vásárlóink igényeit maradéktalanul kiszolgálni, ezért az Ön jelzése alapján a jövő héttől a Törökvész úti JÓkenyér szaküzletben a kávéink laktózmentes tejjel is elérhetőek lesznek.

Reméljük a jövőben is rendszeres vásárlóink között tudhatjuk Önt, és a laktózmentes kávéink elnyerik majd az Ön tetszését.Üdvözlettel:


Sebestyén Gábor
üzletvezető

Törökvész út 12/b.