Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Vajk Zsuzsa - 2017-03-01 07:40
Üdv. Sajnos laktózérzékeny vagyok, zéró toleranciás. A Lidl-ben láttam jókenyereket. Sajnos mind jelezte a tej jelenlétét. Diétázom, fogyózom is. Melyik kenyeret tudnák ajánlani, ami jó értékeket mutat, és nem laktózos???: Vajk.
Válaszolt
- 2017-03-02 10:21
Kedves Zsuzsa,

Egyik kenyerünk sem tartalmaz tejterméket összetevőként. Viszont az üzemünkben vajjal és tejjel készítjük a péksüteményeket, s bár a kenyerek egy teljesen külön gyártósoron készülnek, egy légtérben dolgozzuk fel a két tésztát. Illetve a tészta dagasztásához használt dagasztócsészék alkalmanként felcserélődhetnek. Természetesen ezeket a csészéket felhasználás előtt mindig alaposan tisztítjuk, de nem tudjuk teljesen kizárni, hogy akár a levegőből, akár a csészéből pár molekula tejszármazék nem kerül a kenyér felületére. Ezért is jelezzük a csomagoláson, hogy nyomokban tartalmazhat tejet.
Tudjuk, ez nem teljesen megnyugtató Önnek, de sajnos a laktóz szennyeződést egy pékség csak akkor tudja kizárni, ha a kenyérgyártó üzemben más termék nem készül. Ugyanakkor több visszajelzésünk van már laktózérzékeny fogyasztóinktól, hogy a kenyereinket gond és panasz nélkül tudják fogyasztani. Természetesen Ön dönti el, hogy megpróbálja-e kenyereinket.
Amennyiben igen, akkor a Wellness kenyerünket, a Teljeskiőrlésű magos kenyerünket vagy a 100% teljeskiőrlésű brottert ajánljuk. A Wellness kenyér az egyik legalacsonyabb szénhidrát és legmagasabb fehérjetartalommal rendelkező kenyér a piacon. A két 100% teljes kiőrlésű kenyerünk előnye, hogy a fehér kenyerekhez képest alacsony a szénhidrát- és magas a rosttartalma – így tovább tart a teltségérzet, lassabban emeli meg a vércukorszintet, sőt a magas rosttartalom a vérzsírszintet is csökkentheti. Mindegyik kenyérre igaz, hogy diéta, fogyókúra esetén a dietetikusok reggelire ajánlják a kenyér fogyasztását.

Reméljük, hogy megpróbálja valamelyik kenyerünket. Amennyiben igen, kérjük ossza meg velünk tapasztalatait, hogy ezzel is segíthessük az Önhöz hasonló laktózérzékeny vásárlóinkat.

Jó egészséget kívánunk, üdvözlettel,
a JÓkenyér csapata
Ponti Andrea - 2016-07-15 21:43
Kedves Jókenyér! Férjemmel nagy rajongói vagyunk a Jókenyér Pékség péksüteményeknek. Évente egyszer tarzózkodunk Magyarországon a nyár folyamán, és alig várjuk a (Kecskeméti utcai) pékségben tett látogatásokat. Szeretném megkérdezni, hogy lehetséges-e a pékség látogatása? Igazán nagy öröm volna látni, hogy készül az a sok finomság. \\\\\\\\\\\\\\\"Kakaóscsiga\\\\\\\\\\\\\\\" jeligére várom mielőbbi válaszukat. :) Köszönettel és üdvözlettel, Ponti Andrea
Válaszolt
- 2016-07-28 07:40
Kedves Andrea,
Nagyon örülünk, hogy a péksüteményeink igazi hazai ízeket jelentenek Önöknek! Azt javasoljuk, hogy látogassanak el Pilisszentivánra, az üzemünk mellett levő pékségünkbe. Itt egyrészt kipróbálhatják pékségünk teljes választékát egy finom kávé mellett, másrészt pedig a kávézó első emeletéről teljes betekintést kapnak az üzemünkre. Sőt ha szerencséjük van, akkor az üvegfal másik oldalán levő pultokon épp kakaós csiga fog készülni
Az üzem területére higiéniai előírások miatt sajnos nem tudjuk Önöket bevinni, de a hatalmas üvegfalon át a kenyér és péksütemény készítés teljes folyamatát jól láthatják. Sőt, a földszinti bejárat mellett megnézhetik malmunkat is, ahol a teljes kiőrlésű lisztjeinket őröljük.


A kávézónk emeleti része átépítés miatt a héten még zárva van, de augusztus elsejétől már újra látogatható lesz.
Várjuk Önöket, reméljük, hogy meglátogatnak minket a közeljövőben!

Üdvözlettel,
A JÓkenyér csapata
S. Miklós - 2016-04-28 08:54
Tisztelt Jókenyér! Vannak érthetetlen és egyben értelmetlen magyar sajátosságok(anomálhungarikumok), amelyekhez foggal-körömmel ragaszkodunk, bár tudjuk róluk, hogy értelmetlen, hasztalan csökevények. Ilyenek például a \\\"polcos wc fajansz\\\", a capuccino-ra szórt fahéj, vagy a kenyérmatrica. Mostanáig azért rendeltem minden csütörtökre egy élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyeret, mert azon nem volt matrica. Most már arról is le kell mondanom. Nem elég, hogy gumipánttal elhelyeztek rajta egy nagy kártyát, még föl is matricázták biztos, ami biztos. Tudom, önök szerint nagyon fontos a sok információ a nélkülözhetetlen adathordozójukon. De ha ennyire fontos, akkor miért nyomják bele ujjközépig némelyiket, hiszen ilyenkor csak laparoszkópiás eljárással csillapíthatom információ éhségemet. Miért kell ezeknek a féltégla alakú kenyereknek az aljára ragasztani az ormótlan, értelmetlen és eltávolíthatatlan matricát? A sík, esetenként homorú alsó lapról nem lehet levágni a papírt, ami még bele is van sütve a rücskös felületbe. Gondoltak már egy matrica eltávolító készülék kifejlesztésére? Hasznos és illendő volna az ilyen rendkívül finom és európai minőségű kenyerekhez mellékelni egyet. Az majdnem péksütemény méretű olívás masni már-már matricamániákusságra utal. Néha még bónuszként második matricát, vagy ujjpercig betolt cetlit is kapunk. Aggódva várom a napot, amikor a kifliken és a zsömléken is megjelenik a matricajárvány. Az önök termékei bőven felülmúlják a magyarországi átlag-, de még a presztízspékségek minőségét is. Mi értelme van elrontani az összképet ilyen értelmetlen ragasztgatással?
Válaszolt
- 2016-05-18 12:26
Kedves Miklós!
Először is, nagyra értékeljük azon fogyasztóinkat, akik nem csak, hogy hűségesen vásárolják termékeinket, de még olyan jó humorérzékkel is bírnak, hogy panaszaik a stand-up comedy-k szórakoztató erejével vetekednek! 
Kérdésére válaszolva, azért állt be változás az élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyereink címkézésében, mert legnagyobb örömünkre kereskedelmi forgalomba került, azaz pékségeink mellett egyes kereskedelmi láncok is forgalmazzák már. Kenyeret pedig csak címkével lehet viszonteladókon keresztül forgalmazni. Míg a pékségben vásárló pontosan tudja, hogy mely gyártótól veszi a kenyeret, melyik nap, és szükség esetén az eladótól felvilágosítást is kaphat az összetételt illetően, úgy a kereskedelemben ezen információkhoz, csak a címke elolvasásával lehet hozzáférni. Ezért törvényi előírás a kenyereken a címke, és mi, a JÓkenyérnél mindenkit arra ösztönzünk, hogy csak olyan pékség kenyereit vásárolják meg, akik fel merik tüntetni pékáruik összetételét.
Az más kérdés, - és valóban jogos panasz lehet az Ön részéről,- hogy a címke hogyan kerül felhelyezésre a kenyérre. Sajnáljuk, ha ezúttal a kelleténél jobban bele volt süllyesztve a papír a tésztába. A pékmunka igen emberi erőforrás igényes tevékenység, és mivel nem gépek, hanem emberek helyezik fel a címkéket, bizony nem mindig sikerül egyformán. Ígérjük, a jövőben fokozottabban fogunk arra figyelni, hogy a papír könnyen eltávolítható maradjon.
Még egyszer köszönjük levelét, mely nem csupán segítette munkánk tökéletesítését, de egy kis mosolyt is csalt az arcunkra!
JÓkenyér Csapat
Krucsóné Krischneider Zsuzsanna - 2016-04-26 21:46
Kérdésem, hogy valahol meg tudom nézni a termékeik tápanyagértékeit? Konkrétan , hogy melyik hány kcal-t tartalmaz? Köszönöm!
Válaszolt
- 2016-05-18 12:26
Kedves Zsuzsanna!
Honlapunkon, a „Termékeink” menüpontban, az adott termék fotója alatti táblázatban találhatja meg pékáruink pontos tápanyagértékeit, szénhidrát-, fehérje-, illetve zsírtartalmát. Ezek meghatározását, arra akkreditált laborok végzik. Habár folyamatosan nő a bevizsgáltatott termékeink köre, valóban nem került még minden termékünk bevizsgáltatásra.
Arra törekszünk, hogy előbb-utóbb minden, általunk készített pékárura és desszertre meg tudjuk adni a kért információkat.
Köszönjük érdeklődését!
A JÓkenyér csapata
S. MIKLÓS - 2016-04-20 17:24
Tisztelt Jókenyér! Vannak érthetetlen és egyben értelmetlen magyar sajátosságok(anomálhungarikumok), amelyekhez foggal-körömmel ragaszkodunk, bár tudjuk róluk, hogy értelmetlen, hasztalan csökevények. Ilyenek például a \\\"polcos wc fajansz\\\", a capuccino-ra szórt fahéj, vagy a kenyérmatrica. Mostanáig azért rendeltem minden csütörtökre egy élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyeret, mert azon nem volt matrica. Most már arról is le kell mondanom. Nem elég, hogy gumipánttal elhelyeztek rajta egy nagy kártyát, még föl is matricázták biztos, ami biztos (Jokenyer_011 fotó). Tudom, önök szerint nagyon fontos a sok információ a nélkülözhetetlen adathordozójukon. De ha ennyire fontos, akkor miért nyomják bele ujjközépig némelyiket, hiszen ilyenkor csak laparoszkópiás eljárással csillapíthatom információ éhségemet. Miért kell ezeknek a féltégla alakú kenyereknek az aljára ragasztani az ormótlan, értelmetlen és eltávolíthatatlan matricát? A sík, esetenként homorú alsó lapról nem lehet levágni a papírt, ami még bele is van sütve a rücskös felületbe. Gondoltak már egy matrica eltávolító készülék kifejlesztésére? Hasznos és illendő volna az ilyen rendkívül finom és európai minőségű kenyerekhez mellékelni egyet. Az majdnem péksütemény méretű olívás masni már-már matricamániákusságra utal. Néha még bónuszként második matricát, vagy ujjpercig betolt cetlit is kapunk. Aggódva várom a napot, amikor a kifliken és a zsömléken is megjelenik a matricajárvány. Az önök termékei bőven felülmúlják a magyarországi átlag-, de még a presztízspékségek minőségét is. Mi értelme van elrontani az összképet ilyen értelmetlen ragasztgatással?
Válaszolt
- 2016-05-18 12:24
Kedves Miklós!
Először is, nagyra értékeljük azon fogyasztóinkat, akik nem csak, hogy hűségesen vásárolják termékeinket, de még olyan jó humorérzékkel is bírnak, hogy panaszaik a stand-up comedy-k szórakoztató erejével vetekednek! 
Kérdésére válaszolva, azért állt be változás az élesztőmentes teljeskiőrlésű kenyereink címkézésében, mert legnagyobb örömünkre kereskedelmi forgalomba került, azaz pékségeink mellett egyes kereskedelmi láncok is forgalmazzák már. Kenyeret pedig csak címkével lehet viszonteladókon keresztül forgalmazni. Míg a pékségben vásárló pontosan tudja, hogy mely gyártótól veszi a kenyeret, melyik nap, és szükség esetén az eladótól felvilágosítást is kaphat az összetételt illetően, úgy a kereskedelemben ezen információkhoz, csak a címke elolvasásával lehet hozzáférni. Ezért törvényi előírás a kenyereken a címke, és mi, a JÓkenyérnél mindenkit arra ösztönzünk, hogy csak olyan pékség kenyereit vásárolják meg, akik fel merik tüntetni pékáruik összetételét.
Az más kérdés, - és valóban jogos panasz lehet az Ön részéről,- hogy a címke hogyan kerül felhelyezésre a kenyérre. Sajnáljuk, ha ezúttal a kelleténél jobban bele volt süllyesztve a papír a tésztába. A pékmunka igen emberi erőforrás igényes tevékenység, és mivel nem gépek, hanem emberek helyezik fel a címkéket, bizony nem mindig sikerül egyformán. Ígérjük, a jövőben fokozottabban fogunk arra figyelni, hogy a papír könnyen eltávolítható maradjon.
Még egyszer köszönjük levelét, mely nem csupán segítette munkánk tökéletesítését, de egy kis mosolyt is csalt az arcunkra!
JÓkenyér Csapat
Nagy Judit - 2016-02-24 19:14
Tisztelt Vezetőség! Törzsvendégként azzal a kéréssel fordulok Önökhöz hogy jogszabálynak megfelelően az összes terméknek tüntessék fel az árát és megnevezését hogy el lehessen dönteni mit szeretnénk megvásárolni és mennyiért Pilisszentivánon a pékségbe! Kicsit kellemetlen mindent mindig megkérdezni! Illetve ha nem árulnak turmixot mert nincsen turmixgépük akkor ne írják ki hogy van! (Itt volt ár!) Idézet: Az eladási ár feltüntetésének követelményei Az eladási ár fogalma az Fgytv. 2. § m) pontja alapján: a termék egy egységére vagy adott mennyiségére vonatkozó ár. Az Fgytv. 14. §-a értelmében a megvételre kínált áru eladási ára tekintetében a fogyasztókat írásban, egyértelműen, könnyen azonosítható és tisztán olvasható módon, Magyarország törvényes fizetőeszközében kifejezve – a fizetőeszköz nemét (forint) vagy annak rövidítését (Ft) megjelölve - kell tájékoztatni. A termék eladási áraként, a fogyasztó által ténylegesen fizetendő, az általános forgalmi adót és egyéb kötelező terheket is tartalmazó árat kell feltüntetni. Több eladási ár egyidejű feltüntetése esetén a vállalkozás köteles a feltüntetett legalacsonyabb eladási ár felszámítására. Az Ár rendelet 2. § (1) bekezdése értelmében az eladási árat - az ömlesztett áruk, és a vendéglátás keretében értékesített termékek kivételével - a terméken, annak csomagolásán, vagy a termékhez egyéb módon rögzítve, vagy közvetlenül a termék mellett elhelyezett egyedi árkiíráson vagy a fogyasztó számára a megvenni kívánt termék kiválasztásakor könnyen hozzáférhető árjegyzéken kell feltüntetni. Eladási árnak minősül az egy csomagban értékesített, különböző termékekből összeállított csomag ára A fenti rendelkezéssel ellentétes az „X Ft + áfa”, valamint az „X Ft + áfa Y Ft” típusú ártájékoztatás. Üdv. Nagy Judit
Válaszolt
- 2016-03-01 13:37
Kedves Nagy Judit! Valóban nem tökéletesen működik az ártáblák kihelyezésének rendszere jelenleg. Mi is ezt tapasztaltuk, és el is indítottunk egy olyan folyamatot, melynek eredménye napokon belül minden kedves vásárlónk számára láthatóvá válik. Egy teljesen új technológiai megoldással fogjuk a táblácskákat rögzíteni, melynek következtében azok nem törlődhetnek le, és nem kallódhatnak el. Köszönjük, hogy törzsvendégként felhívta a figyelmünket erre az anomáliára, és ezáltal megerősített bennünket a változtatás szükségességében. Addig is, bátran forduljon eladóinkhoz, amennyiben nem teljesen egyértelmű egy kiírás. Bármely termékünkről készséggel adnak tájékoztatást! JÓkenyér csapat
Hajda Iván - 2016-02-24 10:38
Tisztelt Cég: Az Önök szerint normális, hogy a pilisszentiváni, kétszintes, csilivili látványpékség, üvegpalotában, fényes délelőtt (10,00 órakor) a kiszolgáló hölgy két sonkás, sajtos omlett kérésemet képtelen teljesíteni, mondván, hogy már nincs meleg reggeli?? H a adott volna egy kötényt, magamnak megcsinálom. Üdv: Hajda Iván
Válaszolt
- 2016-03-01 13:22
Kedves Hajda Iván!
Normális ügymenet mellett természetesen 10.00 órakor minden kedves vásárlónk kaphat meleg reggelit. Éppen ezért különös alapossággal vizsgáltuk meg panaszát. A szóban forgó napon egyik kollegánk továbbképzésen volt, míg sajnos egy másik lebetegedett. Utóbbival nem tudtunk előre számolni. A kiszolgáló hölgy tehát kapacitás hiányában mondta, amit mondott. Őszintén sajnáljuk, hogy az események ezen szerencsétlen összeállásának pont az Ön meleg reggelije esett áldozatul. Arra bátorítjuk, hogy máskor nyugodtan kérjen 10-kor reggelit, mert a kérdéses napon nem a normál ügymenet szerint mentek a dolgok, amiért ezúton is elnézését kérjük!
JÓkenyér csapat
Kati - 2016-02-22 10:53
Kedves Jókenyér! Nagyon örülök, hogy végre megtalálom Önöket a maglódi Auchanban is! Óriási megkönnyebbülés, hogy nem kell hetente hazacipelnem Budáról Pécelre a család kedvenc wellness kenyerét, hanem a heti nagy-bevásárlással együtt ezt is be tudom szerezni. Lassan 10 éve, hogy más kenyeret szinte egyáltalán nem eszünk, bizony eddig külön gondot okozott az állandó készlet, a mélyhűtőben is tartalékolni kellett 2-3-at. Szóval, köszönjük, hogy már ott is van jó kenyér :-) Kati
Válaszolt
- 2016-03-01 14:07
Kedves Kati!
Küldetésünknek érezzük, hogy a lehető legtöbbek asztalára minőségi kenyeret juttassunk el, és ezáltal hozzájáruljunk az emberek testi, lelki egészségéhez. Az Önéhez hasonló levelek adják mindehhez a mindennapi motivációt. Nagyon szépen köszönjük kedves sorait! Fogyasszák továbbra is 100%-ban természetes alapanyagokból készült, adalékmentes kenyereinket!
JÓkenyér csapat
Kiss Anita - 2016-02-02 20:08
Tisztelt JóKenyér! Érdeklődnék arról, hogy a teljes kiőrlésű zabpelyhes zsemlének mennyi a szénhidrát tartalma, mert a honlapon sajnos nincs feltüntetve. Köszönettel: K. Anita
Válaszolt
- 2016-02-08 08:21
Kedves Anita! Cukor nincs a receptúrában. A pontos szénhidrát tartalom meghatározását nem mi végezzük, hanem akkreditált laborok. Ezen termékünk még nem került bevizsgáltatásra. Reméljük, ez nem szegi kedvét! JÓkenyér Csapat
Norbert - 2016-01-21 11:49
Tisztelt Jókenyér! Időnként vásároljuk burgonyás kenyerüket (ha nincs idő a sütéshez), ami nagyon ízlik az egész családnak. Érdeklődnék, hogy milyen arányban van a rozsliszt és a búzaliszt ebben a fajtában? Kérdésem háttere, hogy szeretnék valami hasonlót produkálni a konyhában. Köszönettel Norbert
Válaszolt
- 2016-01-27 08:33
Kedves Norbert!
Nagy öröm számunkra, hogy burgonyás kenyerünk ízvilága elnyerte családja tetszését. Remélem azonban megérti, hogy receptúrára vonatkozó információkat nem áll módunkban közzétenni, és a felhasznált gabonák aránya már annak részét képezi. Az otthoni kenyér sütés gyönyörű dolog! A JÓkenyér is annak köszönheti létezését, hogy Klári – az alapítónk – nagymamája otthon sütött kenyeret. A tésztával való foglalatosság, törődés szeretete már gyerekkorában megragadta őt. Mi is mindenkit bátorítunk arra, hogy törődjön egészségével, és a lehető legjobb minőségű kenyeret tegye családja asztalára. Ha kell, otthoni kenyér sütéssel. Tartsa meg tehát jó szokását, melyhez további sok sikert kívánunk! A JÓkenyér Csapata