Vendégkönyv

Írja meg nekünk véleményét!

CAPTCHA
Kérjük, várjon......
Korábbi bejegyzések
Lilla - 2015-11-10 12:30
Jókenyér! A termékeik csak és kizárólag frissen jók. A Lövőház utcai eladójuk (nov. 10-én 12 óra után ő volt az eladó) ma két alkalommal is mást adott, mint kértem. Sajnos kívülről nem látszott a croissant tartalma, csak mikor megkóstoltam. Másodszor fordult elő, tulajdonképpen 3 croissant-t kellett kidobni, mert slendriánul dolgozik. Nézzenek utána és ne forduljon elő többet!
Válaszolt
- 2015-11-27 11:17
Kedves Vásárlónk!
A vásárlói visszajelzések nagyon fontosak számunkra, így hálásak vagyunk, hogy tollat ragadott és elmondta véleményét. Külön köszönjük, hogy pontos visszajelzést adott a panaszát kiváltó munkatársat illetően, mert így sokkal könnyebben tudjuk a problémát orvosolni. A kérdéses időben egy új kolléganőnk volt a boltban, akinek a termékismerete még nem volt teljes körű. Őszintén sajnáljuk, hogy mindez előfordulhatott, a jövőben fokozottabban figyelünk a betanulási időszakra!
Termékeink frissességére vonatkozó véleményét illetően azért nehéz visszajelzést adnunk, mert az igen sok tényezőtől függhet. Az összetevők, a méret a tárolás mind-mind olyan elem, ami befolyásolhatja azt, hogy meddig marad friss egy termék. Mivel konkrétumokat nem tudunk arról, hogy mit vásárolt és mennyi idő után, milyen tárolást követően vonta le következtetését, általánosságban csak azt tudjuk mondani, hogy az általunk alkalmazott hosszú tésztavezetésnek köszönhetően bizonyos, hogy egy adott termék tovább friss marad, mint ugyanaz a termék más olyan pékség által elkészítve, aki nem így jár el.
Még egyszer köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét és őszintén reméljük, hogy továbbra is gyakori vásárlóink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel,

A JÓkenyér csapata
Vida Szilvia - 2015-10-30 11:26
Kedves Jókenyér csapata! Azt szeretném megkérdezni, hogy a ROZSkenyér-ben, milyen arányban van a rozsliszt és a búzaliszt. Hány százalék a rozsliszt? Üdvözlettel: Vida Szilvia
Válaszolt
JÓkenyér Csapata - 2015-11-03 15:14
Kedves Szilvia! Nagyon sokat kísérleteztünk, hogy megtaláljuk azt az ideális rozsliszt/búzaliszt arányt, mely a lehető leginkább a rozsliszt irányába tolódik el, ugyanakkor még a magyar ízlésvilágnak sem „túl rozsos”. Az bizonyos, hogy a JÓkenyér rozskenyér rozstartalma magasabb, mint a piacon található legtöbb rozskenyéré. A receptúrában rögzített pontos arányt nem áll módunkban kiadni, de ha elárulja kérdésének hátterét, egész biztosan tudunk segíteni. Amennyiben olyan kenyeret keres, mely csak rozslisztet tartalmaz, akkor a Finn rozskenyerünket vagy a Teljes kiőrlésű rozskenyerünket ajánljuk jó szívvel. Ha más áll kérdése hátterében, akkor is bizonyosan tudunk segíteni, amint többet tudunk a kérdését kiváltó témáról.
Dévai Dóra - 2015-09-28 14:42
Tisztelt Cím! Gyerekzsúr érdekelne, de árat nem találtam sehol. Üdvözlettel Dévai Dóra
Válaszolt
- 2015-10-02 12:38
Kedves Dévai Dóra!

Az alábbi linken megtalálhatóak az árak és a részletes információk:
http://jokenyer.hu/szulinapi-zsur-jelentkezes/ .
Bármilyen kérdésével kapcsolatban állunk rebndelkezésére a 06-20 620 2109-es telefonszámon, ill. a gyerekpekseg@jokenyer.hu e-mail címen.

A JÓkenyér csapata
Nagy ferenc - 2015-09-20 18:42
Fél kg os barnát vásároltam,hát ilyet csak Ausztriában ettem,le a kalappal,csak így tovább!!!!!üdv...
Válaszolt
JÓkenyér Csapata - 2015-10-28 15:34
Kedves Ferenc!
Nagyon köszönjük az elismerést. Követve a helyi, sváb hagyományokat, pékségünk a német-osztrák pék kultúrát példaértékűnek tekinti, és arra törekszünk, hogy annak minőségi színvonalát elérjük vagy akár meg is haladjuk. Az Önéhez hasonló pozitív visszajelzések sokat segítenek ebben a munkában!
DorKiss - 2015-09-12 07:36
Kedves JoKenyer! Azt szeretnem megkerdezni, hogy a finn rozskenyerbe valoban csak rozsliszt kerul-e, mert az osszetevok kozott csak az szerepel, de a felhasznalt gabonak kozott a buza is ott van. A masik kerdesem pedig az lenne, hogy a zsemlefelekben miert van lisztjavito, illetve ez pontosan melyik a zabpelyhes zsomlenel, viszont a kenyerekbe pedig miert nem kell? Elore is koszonom a gyors valaszt es elnezest ha mar volt ilyen jellegu kerdes elozoleg. Udvozlettel DorKiss
Válaszolt
Jókenyér - 2015-10-02 12:36
Kedves Kiss Dóri! Köszönjük, hogy felhívta a figyelmünket az elírásra. A Finn rozskenyérke esetén töröltük a búza megjelenítését a felhasznált gabonák közül. A zsemlefélék esetén valóban használunk egy minimális mennyiségi lisztjavítószert a tészta stabilitásának biztosítása céljából. Ez az anyag nem más mint az aszkorbinsav, a C-vitamin mesterségesen előállított változata. E nélkül a késztermék kevésbé maradna olyan szép, formás mint, amit a vásárlók elvárnának. Hisz a tésztát gyakran magokkal gazdagítjuk, melynek súlya arra késztetheti a tésztát, hogy a sütést követően kicsit összeessen. Hasonlóan ahhoz, amit a háziasszonyok is tapasztalhatnak egy-egy sütemény kivétele után a sütőből, ha nem adnak hozzá sütőport.
A kenyerek tömege eleve nagyobb, mint a zsemleféléké, tehát az aszkorbinsav elhagyásával is egy robusztus pékárut kapunk. Az, hogy mi, a JÓkenyérnél szigorúan adalékanyag mentes kenyereket sütünk, azzal is jár, hogy kenyereink bélzete sűrű és tömör. Vásárlóink tehát bizonyosan tápláló és egészséges végeredményt fogyaszthatnak.Reméljük, sikerült megválaszolni kérdését! A JÓkenyér csapata
Andreas Jung - 2015-07-30 17:05
Kedves Jókenyér Csapat! A weboldaluk valóban átlagon felüli, áttekinthetö és informativ. Különösen a termékfotók tetszenek, ínycsiklandó csendéletek, igazi profi munka. Gratulálok, és sok sikert kívánok! Andreas Jung, Cham, Németország
Válaszolt
JÓKENYÉR CSAPAT - 2015-08-25 09:55
Kedves Andreas! Köszönjük, elismerő szavait. Igyekszünk nem csupán az általunk megálmodott pékáruk elkészítése, hanem azok bemutatása kapcsán is a minőségre törekedni. Reméljük, ha Magyarországon jár, ellátogat üzleteinkbe!
Bodonovics Antal - 2015-06-13 18:37
Kedves Jókenyér! Gratulálok a gyönyörű honlaphoz, világszínvonalú. Üdvözlettel hűséges vásárlójuk, Bodonovics Aurél
Válaszolt
A JÓkenyér Csapata - 2015-07-21 15:04
Kedves Aurél!
Nagyon köszönjük kedves szavait! Mi is büszkék vagyunk a nemrégiben megújult oldalunkra, még ha egy oldalon mindig is akad fejleszteni való! :-) Azon vagyunk, hogy folyamatosan egyre szebb és jobb legyen.
Ács Eszter - 2015-06-05 12:09
Kedves Jókenyér! Örülök, hogy egyre több helyen hozzá lehet jutni finom és mindenmentes pékáruikhoz. Ízre, állagra, eltarthatóságra is csak jót tudok mondani, külön öröm, hogy a fitnesz céljaimnak is megfelelő terméket találtam a kínálatban. :) Kívánok további sikeres működést és még több elégedett vásárlót! :)
Válaszolt
A JÓkenyér Csapata - 2015-07-21 14:59
Kedves Eszter! Az ösztönöz bennünket nap mint nap, hogy táplálót, tökéleteset és egészségeset tudjunk vásárlóink asztalára varázsolni. Külön öröm számunkra, ha vannak olyanok, akik ezt észreveszik és hangot is adnak neki! Nagyon köszönjük kedves szavait!
Logen - 2015-04-22 17:42
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-27 09:05
Nagyon szépen köszönjük. Térjen be hozzánk máskor is!
p. Áron - 2015-04-09 15:39
Tisztelt Jókenyér! Imádom a pékségüket Pilisszentivánon! Sokat járunk oda, viszont sajnálattal veszem észre, hogy a kávét még mindig csak sima tejjel (és laktózmentessel) lehet kérni. Még többet lennénk ott a családommal, ha esetleg lenne szója/zab/mandula vagy akármilyen tej a tehéntej mellett. Van esetleg valami oka, hogy nincsen, vagy csak nem találják olyan fontosnak? Válaszukat előre is köszönöm, egy elégedett vevő.
Válaszolt
Jókenyér Csapat - 2015-04-28 07:46
Kedves Áron! Nagyon örülünk, hogy elégedett vásárlóink között üdvözölhetjük. A tehéntej alternatívákra ezidáig nem merült fel vásárlói igény, és csupán emiatt nem szerepel jelenlegi kínálatunkban. Levele alapján azonban körbe fogjuk járni a témát: felmérjük a valós igényeket és a beszerzési lehetőségeket. Bízunk abban, hogy egy mindenki számára kielégítő megoldást sikerül majd találnunk! Továbbra is szeretettel várjuk Önöket pékségünkben!