PRÉMIUM PÉKÁRUK A PILISBŐL
A JÓkenyérnél több mint 30 éve arra törekszünk, hogy a friss, kovászos, csak természetes alapanyagokból készülő pékáruk újra elfoglalják méltó helyüket a mindennapi étkezésben.
Missziónk, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk vásárlóink jóllétéhez. Minden termékünk azt a célt szolgálja, hogy tápláló, megbízható és elérhető árú pékárut kínáljunk mindennapi fogyasztásra.


Természetes alapanyagok
Termékeinkhez kizárólag természetes összetevőket használunk, elkerülve a tartósítószereket, mesterséges ízfokozókat, színezékeket és adalékanyagokat. Hiszünk abban, hogy mindaz, ami a jó kenyérhez kell, a természet ajándéka.

Modern technológia kézműves érintéssel
Bár üzemünk modern pékipari technológiával működik, a dagasztást követően minden kenyerünket és pékárunkat érinti emberi kéz. Ez az odafigyelés teszi termékeinket igazán különlegessé.

Minőség, biztonság, pontosság
Üzemünk IFS tanúsítvánnyal rendelkezik (International Food Standard), amely biztosítja, hogy vásárlóink mindig kiváló minőségű, biztonságos élelmiszert kapjanak. Saját flottánk partneri visszajelzések szerint 99,1% pontossággal szállítja a megrendeléseket.
MITŐL JÓ A JÓKENYÉR?
Kenyereink karakteres ízvilágát a hagyományos búzakovász mellett a teljes kiőrlésű rozskovász adja. A tudatosság jegyében törekszünk arra, hogy minél többfajta gabonából készült lisztet használjunk (rozs, tönköly, teljes kiőrlésű búza, teljes kiőrlésű rozs) és a táplálkozás szempontjából értékes tápanyagokat tartalmazó magokkal dúsítsuk a tésztákat.

Változatos gabonahasználat, teljes kiőrlés és magvak
Kenyereink karakteres ízvilágát a hagyományos búzakovász mellett a teljes kiőrlésű rozskovász adja. A tudatosság jegyében törekszünk arra, hogy minél többfajta gabonából készült lisztet használjunk (rozs, tönköly, teljes kiőrlésű búza, teljes kiőrlésű rozs) és a táplálkozás szempontjából értékes tápanyagokat tartalmazó magokkal dúsítsuk a tésztákat.
Frissen őrölt gabona mindennap
Saját malmunkban minden nap frissen őröljük a teljes kiőrlésű liszthez a búzát és a rozst, így még több tápanyag kerül a termékekbe.
Egészségtudatos kínálat, dietetikusi együttműködés
készül teljes kiőrlésű liszt felhasználásával. Kenyereinket dietetetikusok is ajánlják pácienseiknek.
Élelmiszerbiztonság a legmagasabb szinten
ermékeinket és a teljes kiőrlésű liszthez érkező gabonát rendszeresen mikrobiológiai, fizikai-kémiai vizsgálatoknak vetjük alá, hogy kizárjuk a szennyeződéseket, toxinokat és növényvédőszer-maradványokat.
LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!
Tudjon meg többet termékeinkről és szolgáltatásainkról:
Email: kereskedelem@jokenyer.hu
Telefon: +36 20 620 2100
Legyen egy országosan elérhető, elismert pékség partnere, és váljon Ön is részesévé annak a minőségnek és szenvedélynek, amely a JÓkenyér pékáruiban rejlik!
Süssünk együtt egy táplálóbb, ízletesebb jövőt!
