Hírek

JÓkenyér csomagolt kenyerek már a COOP élelmiszerlánc kiemelt üzleteiben is kaphatók!

Csomagolt kenyereink már kaphatók a COOP élelmiszerlánc kiemelt üzleteiben is!

Nyár közepétől újabb élelmiszerlánc, a Coop hálózat négy üzletében – Csömörön, Erdőkertesen, Gödöllőn és Veresegyházon – is elérhetőek már a JÓkenyér csomagolt kenyerei. Ha még nem kóstolta adalék- és tartósítószermentes termékeinket, most érdemes kipróbálni!

Mindazoknak, akiknek fontos, hogy adalékanyagoktól mentes, 100%-ban természetes alapanyagokból készülő magas minőségű termékeket fogyasszanak, jó hír, hogy nyár közepétől már a Coop élelmiszerlánc kiemelt üzleteinek polcain is megtalálhatók népszerű csomagot kenyereink.
A közkedvelt rozs-, burgonyás és tökmagos kenyerek mellett az alacsony szénhidráttartalmú Wellness kenyerünk és teljeskiőrlésű kínálatunk – teljeskiőrlésű kenyér magvakkal, 100% teljeskiőrlésű brotter és tönköly brotter – is elérhető a vásárlóink számára.

Rozskenyér

Rozskenyerünk 100%-ban természetes alapanyagokból, teljeskiőrlésű rozskovásszal, adalékanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül készül. A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt, szénhidrátot és több ásványi anyagot és rostot tartalmaz, mint a világosabb színű, finomított búzaliszt

Tápértékadatok

 

Burgonyás kenyér

Burgonyával dúsított kenyerünk nem csak hosszan eltartható, de kellemesen savanykás ízű és nem is morzsálódik. Mint minden kenyerünket, a JÓkenyér burgonyás kenyeret is saját kovásszal, adalék és színezőanyag mentesen készítjük. Készítés előtt saját magunk őröljük a burgonyás kenyerünkhöz a teljes kiőrlésű rozslisztet.

Tápértékadatok

Tökmagos kenyér

Ebbe a kenyerünkbe belesütöttük a tökmag értékes tápanyagait, és hozzáadtuk a zabpehely erősségeit is. A tökmag kalóriában szegény, ám egészséges zsírokban, fehérjében, rostokban vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – férfiak számára különösen ajánlott – magféle.

Tápértékadatok

Wellness kenyér

Ezen kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt ezért sok napraforgómaggal, zabpehellyel és szójapehellyel gazdagították. Utóbbi ellenőrzött, 100%-ban GMO-mentes szójából származik. A Wellness kenyér magas élelmirost-tartalma mellett kiváló fehérjeforrás, sőt természetes B6 vitamint, folsavat és magnéziumot tartalmaz.

Tápértékadatok

Teljeskiőrlésű kenyér magvakkal

A kizárólag teljeskiőrlésű lisztből készült kenyér még ritkaság az élelmiszerláncok polcain. A JÓkenyér teljeskiőrlésű magvas kenyere üdítő kivétel, hiszen kizárólag frissen őrölt teljeskiőrlésű lisztből készült, saját rozskovásszal, hosszú tésztavezetéssel, adalék- és tartósítószermentesen.

Tápértékadatok

 

100% Teljeskiőrlésű Brotter

Ez a kenyerünk csak csomagolt formában kapható, de nevezhetnénk a teljeskiőrlésű napraforgós kenyerünk kistestvérének is. Hasonlóan a nagytestvérhez frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készül – így a gabona teljes értékét tartalmazza –, amit napraforgómaggal dúsítottunk.

Tápértékadatok

Teljeskiőrlésű Tönköly Brotter

A tönkölybúza rendkívül egészséges, a többi búzafajtához képest lényegesen magasabb a fehérje tartalma. Megtalálható benne szinte a teljes B-vitamin csoport, továbbá E-vitamin tartalma is jelentős. Ennek köszönhetően segít fiatalon tartani a test szöveteit

Tápértékadatok

A kínálat az alábbi Coop üzletekben érhető el:

2100 Gödöllő, Szabadság tér 4.
2112 Veresegyház, Fő út 49.
2113 Erdőkertes, Fő u. 110.
2141 Csömör, Kossuth u.27.

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső, JÓkenyér kenyereket árusító üzletet ITT!

#jókenyér #jokenyer #jókenyérpékség #jokenyerpekseg #szeretemakenyeret #egyéljót #egyeljot #azvagyamitmegeszel