Hírek

Ludwig Klára az EY Az Év Üzletembere program különdíjasa

Ludwig Klára az EY Az Év Üzletembere program különdíjasa

Ludwig Klára, a JÓkenyér – Ludwig & Mentesi Kft. alapítója nyerte az EY Az Év Üzletembere gáláján a “Közös értékteremtés” különdíjat. A Magyarországon már közel másfél évtizede működő program olyan hazai üzletembereket mutat be, akik sikereikkel előremutató gazdasági és társadalmi változásokat érnek el.

A mindössze 50 négyzetméteres üzemmel indult vállalat megfelelően ötvözte a hazai igényeket a német kenyérkultúra modern technológiáival. A JÓkenyér minden terméke 100 százalékban természetes alapanyagokból készül, ami egyedülálló a hazai piacon. A közel 200 főt alkalmazó hálózat 16 saját szaküzlettel és mintegy 600 partnerüzlettel rendelkezik. Nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minél többen válasszanak minőségi és egészséges élelmiszereket Magyarországon. Üzleti modelljüket küldetésükre alapozták, hiszen jól tudták, ahhoz, hogy valaki testileg és lelkileg is boldog lehessen, elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, étkezésünk egyik alappillére pedig a kenyér.


Hogy egy kis pékségből mára ekkora üzemmé nőhettünk nagyban köszönhető annak, hogy mindig volt, aki mellettem állt, bátorított, hitt bennem. Azok az eredmények, amiket a JÓkenyér elért nem egyedül az én érdemem, a családom támogatása, a munkatársaim elkötelezettsége is kell hozzá, hogy minden nap egészséges, jó kenyér kerülhessen minél több család asztalára. Azt gondolom, ez az elismerés nekik szól”- hangsúlyozta Ludwig Klára.

Az elmúlt években jelentősen változtak a vállalatok működésével kapcsolatos elvárások. Kiemelkedő figyelmet kapott az innováció, a jövő technológiai megoldásainak alkalmazása és az emberiség rendelkezésére álló tudás bővítése. A hazai és globális gazdasági környezetben is általános igénnyé vált a társaságok fenntartható fejlődését tükröző attitűd. A díjazott üzletemberek ennek az új korszaknak az úttörői. Ezúton is gratulálok nekik” – emelte ki az ünnepélyes gálán Rencz Botond, az EY Magyarország vezérigazgatója.

Független bírálóbizottság döntött a díjak sorsáról
A korábbi évekhez hasonlóan a beérkező pályázatokat elismert üzletemberekből álló független bírálóbizottság értékelte. A zsűri elnöke a legutóbbi győztes Váradi József, a Wizz Air alapító-ügyvezetője, tagjai pedig Bárány László, a Master Good cégcsoport alapítója, Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa, a FITEQ (Nemzetközi Teqball Szövetség) alelnöke, Hegedüs Éva, a Gránit Bank Zrt. vezérigazgatója, Lám István, a Tresorit társalapítója és ügyvezető igazgatója, Nyúl Sándor, a Gránit Csoport Igazgatóságának elnöke, Szabó Antal, a Poli-Farbe Vegyipari Kft. alapítója, valamint Wáberer György, a Waberer’s Group elnöke.