Karrier

Pék, Pilisszentiván

A JÓkenyér Magyarország egyi vezető és dinamikusan fejlődő sütőipari vállalkozása, 16 márkaboltján túl a kereskedelmi hálózatokban országosan jelen van.

Mi a JÓkenyérnél hiszünk a termékeinkben, és azért dolgozunk, hogy ezekkel hozzájáruljunk az emberek testi és lelki egészségéhez. Jó terméket csak jó légkörben lehet készíteni, ezért megbecsüljük az emberi teljesítményt, a fejlődést és közvetlen, családias hangulatban dolgozunk. Számunkra a kenyérkészítés nem szakma, hanem hivatás, amit csak szeretettel lehet csinálni. A mi kenyerünk igazi kenyér, hagyományos technológiát használunk, de modern körülmények között.

Pilisszentiváni, európai színvonalú üzemünkbe, munkájára igényes, tanulni vágyó PÉKEKET keresünk, 8 órás munkavégzésre.

Feladatok:

Tészták előkészítése, felosztása, formázása, feladási tömeg ellenőrzése.

Érési idők, sütési páratartalom és hőmérséklet betartása.

A munkakörben lehetőség adódik a hagyományos kézműves munkavégzésre és a modern technológia (számítógép vezérelt gépek) alkalmazására is.

Amennyiben nem rendelkezik a fenti gyakorlattal, azonban a munkakör felkeltette érdeklődését, kérem küldje el jelentkezését, hogy a jövőbeni együttműködés lehetőségét egyeztetni tudjuk.

Juttatás:

Versenyképes fizetés, utazási költségtérítés, cafeteria és bónuszrendszer. Magas színvonalú munkakörülmények. A munkavégzés helyszíne: Pilisszentiván.

Önéletrajzát az allas@jokenyer.hu emailcímen várjuk! Tel.: 20/6202101