Hírek

A JÓkenyér kenyerek már országosan elérhetőek a LIDL és az Auchan áruházakban

Még tovább bővült a JÓkenyerek lelőhelye Kelet-Magyarországon

 

2017. szeptember közepétől a kelet-Magyarországi LIDL áruházak mellett az Auchan hipermarketekben is kapható a JÓkenyér Rozskenyér illetve Wellness kenyér.Így mostantól teljes a Jókenyér lefedettsége: országszerte minden Auchan hipermarketekben és Lidl áruházban megtalálja kenyereinket.

Mindkét kenyér teljeskiőrlésű rozskovásszal, adalékanyag és tartósítószer hozzáadása nélkül készült. Kenyereinket hosszú tésztavezetéssel készítjük, ugyanis minél hosszabb a kenyérre fordított idő, annál inkább összeérnek az ízek, és annál hosszabban marad a kenyér friss és élvezhető.
Wellness kenyerünk alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt ezért sok napraforgómaggal, zabpehellyel és szójapehellyel gazdgítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-ban GMO-mentes szójából származik. A Wellness kenyér magas élelmirost-tartalma mellett kiváló fehérjeforrás, sőt természetes B6 vitamint, folsavat és magnéziumot tartalmaz. Ezek hozzájárulnak a fáradtság csökkentéséhez, a B6 vitamin és a folsav pedig segíti az immunrendszer működését.

Nézze meg a Rozskenyér és a Wellness kenyér leírását itt: Kenyérfélék
Keresse meg az Önhöz legközelebb eső, JÓkenyér kenyereket árusító üzletet itt: Partnerüzletek