Mitől jó a JÓkenyér?

Mi a képlet?

Kenyereinket 100%-ban természetes alapanyagokból, szívvel-lélekkel készítjük, megadva az egyes termékeknek kijáró odafigyelést és időt.

 
Miből készül a JÓkenyér?
Alapanyagok

„Azzá leszel, amit eszel.” Hisszük, hogy táplálkozásunk hatással van életminőségünkre. Ha egészségesebben élünk, boldogabbak leszünk. Célunk, hogy az étkezés egyszerre finom és egészséges örömforrás lehessen.

A JÓkenyérnél kiemelten figyelünk arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsük kenyereinket. Hisszük, hogy mindaz, ami a kenyérhez kell, a természet ajándéka: gabonák, víz, só és élesztő. Ezért kerüljük az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat és előre elkészített lisztkeverékeket.

Az alapanyagok kiválasztásánál mindenek előtt a minőséget és eredetet figyeljük. Akkor vagyunk elégedettek, ha tudjuk: kitűnő pékárú kerül vásárlóink asztalára.

 
Hogyan készül a JÓkenyér?
Emberi tényező

Majd’ 20 éve családi vállalkozásként indultunk. Nem voltak munkatársaink csak egy apró üzemünk és az elhivatottságunk. Az életünk volt a pékség, s ha az ember ennyire magáénak érez valamit, szeretettel, szívét-lelkét beleadva teszi a dolgát.

Ez a lelkesedés hajt minket ma is és ezt adjuk tovább pékeinknek, akik szívük mellett szaktudásukat is belesütik termékeinkbe. Meggyőződésünk, hogy termékeinkkel és személyes példamutatásunkkal mi is tehetünk azért, hogy egyre többen döntsenek a minőségi élelmiszerek mellett.

Mindenben, amit csinálunk, benne vagyunk mi is, szívünk, lelkünk és lelkesedésünk. Táplálót, tökéleteset és egészségeset alkotni: ez mindennapi motivációnk.

 
Mitől jó a JÓkenyér?
Tésztavezetés

A JÓkenyerek hosszú ideig élvezettel fogyaszthatóak, szemben a gyorsan elkészített kenyerekkel, amik frissessége csak néhány óráig tart. Mi a titok? Mindössze annyi, hogy termékeinket saját kovásszal és hosszú tésztavezetéssel készítjük, vagyis sok időt töltünk az előkészítéssel, megdolgozással, pihentetéssel. Minél hosszabb ugyanis a kenyérre fordított idő, annál hosszabban marad friss és élvezhető.

Egy jó pék ránézésre, érzésre, illatra tudja, meddig kell dagasztani, keleszteni vagy sütni a tésztát. Ez az a szaktudás, idő és energia, ami minden Jókenyérben benne van.

Régen a kenyérsütésnek napja volt – az adott napot ennek szentelték, mert tudták, minden munkafázisnak megvan a maga ideje. Mi is minden termékünknek megadjuk a neki járó időt, odafigyelést és pontosságot.

A válogatott alapanyagok mellett ez a garancia a JÓkenyér termékek minőségére.