Szülinapi zsúrok

A Gyerekpékségben tartott szülinapi zsúr egy feledhetetlen és egyedi születésnapi élményt kínál 6-14 év közötti gyermekeknek. Mivel azonban ebben a korosztályban korcsoportonként eltérőek az igények, annak érdekében, hogy minden részvevőnek izgalmas legyen az általunk kínált program, közel azonos korú gyermekek meghívása javasolt a szülinapra. A programot minden esetben a lurkók korához és számához igazítjuk. 

Születésnapi zsúrokat hétköznap 16:00-tól, illetve hétvégi napokon szervezünk. Hétköznap 1, szombatonként 2 zsúrt tudunk tartani. A minimum létszám 6 fő, a maximum 12 fő.  A programokat 6 év feletti gyerekeknek ajánljuk.

 

 

A program tartalmi elemei:

  • A kifli vagy kalács készítés, mely során a gyermekek igazi tésztát gyúrnak, dagasztanak, formáznak, díszítenek és sütnek meg.
  • A kelési időben játékosan ismerkednek a gabonákkal, az aratás rejtelmeivel, a különféle magokkal, és a résztvevők mini-vetélkedőkkel tesztelhetik tudásukat a témában.              

A csomagot gazdagítja:

  • A rendezvény ideje alatt kötényt és péksapkát adunk a gyerekeknek, mely utóbbit az általuk elkészített péksüteményekkel egyetemben természetesen haza is vihetnek.
  • A játékos vetélkedőn a legtöbb pontot gyűjtött gyermek meglepetés ajándékot kap.
  • A sülési időben kerül sor a szendvicsek és üdítők elfogyasztására, az ünnepelt felköszöntésére.

Programunk a kiválasztott csomagtól függően 2,5-3 órát vesz igénybe. A választható programokról, díjszabásukról és a foglalható időpontokról itt tájékozódhat. Minden egyéb információ megtudható a Kérdések-válaszok dokumentumból.

ON-LINE ÉRDEKLŐDÉS