Magos stangli

50 g

Felhasznált gabonák: búza

A JÓkenyér magos stanglija frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készül. A lenmaggal és zabpehellyel dúsított tésztát saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készítjük, hogy az ízek kellően össze tudjanak érni és a kész “egyenes kifli” hosszan friss maradjon. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sós-köményes és hagyományos változatban is kapható!

Összetevők:

ivóvíz, búzaliszt (BL55)*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 285 kcal / 1204 kJ
Zsír 4,86 g
amelyből telített zsírsavak 0,65 g
Szénhidrát: 49,63 g
amelyből cukrok 0,16 g
Rost 3,58 g
Fehérje 8,93 g
1,34 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez