Magos stangli
Felhasznált gabonák: búza, rozs, zab
A JÓkenyér magos stanglija frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készül. A lenmaggal és zabpehellyel dúsított tésztát saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készítjük, hogy az ízek kellően össze tudjanak érni és a kész „egyenes kifli” hosszan friss maradjon. A stangli önmagában is finom harapnivaló, de gyermekek számára szendvicset is készíthetünk belőle, hisz puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően könnyebben tudják harapni, mint más péksüteményeket. Pékségeinkben sós-köményes és hagyományos változatban is kapható!
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL55*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, lenmag, zabpehely*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, napraforgóolaj.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1204 kJ / 285 kcal |
Zsír | 4,86 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,65 g |
Szénhidrát: | 49,63 g |
amelyből cukrok | 0,16 g |
Rost | 3,58 g |
Fehérje | 8,93 g |
Só | 1,34 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)