Vajas mazsolás kalács
Felhasznált gabonák: búza
A tészta vaj hozzáadásával készül, így sokkal finomabb, harmonikusabb ízű tésztaalapot kapunk. Ehhez hozzáadjuk a bőséges, különlegesen finom, minőségi mazsolát. Ilyen összetevőkből mi más lehetne, mint egy fenséges kalácscsoda, ami mindenki kedvence?
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, mazsola, ivóvíz, vaj*, kristálycukor, sovány tejpor*, teljes tojáslé*, élesztő, búza előtészta*, tengeri só
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 303 kcal / 1281 kJ |
Zsír | 4,9 g |
amelyből telített zsírsavak | 2,67 g |
Szénhidrát | 54,1 g |
amelyből cukrok | 19,2 g |
Rost | 4 g |
Fehérje | 8,7 g |
Só | 0,93 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és GRoby üzletekben, szerte az országban.