Csokoládés zsemle

Felhasznált gabonák: búza

Egyre több bizonyíték támasztja alá, hogy az igazi, jó minőségű csokoládé, illetve kakaó a fenséges íz mellett egészséget szolgáló polifenolokat, köztük flavonoidokat tartalmaz. A polifenol vegyületek (amelyek a vörösborban, teában, almában, narancsban és különböző zöldségekben találhatók meg) a szervezetben természetes antioxidánsként működnek, így védelmet nyújtanak a szabadgyökök által okozott károsodások és betegségek ellen. Ebből a szempontból a magasabb kakaópor, vagy – kizárólag a földi kakaóbabból előállított – kakaólé tartalmú keserű csokoládék nyújtják a legtöbb előnyt. 50g keserű csokoládé annyi fenol vegyületet tartalmaz, mint 1,5 deciliter vörösbor, ami jelentős mennyiségnek számít. A Jókenyér csokis zsemle az édesszájúak kelt kalácsa piciben.

Összetevők:

búzaliszt – BL55*, ivóvíz, csokoládé lencse*, vaj*, teljes tojáslé*, kristálycukor, sovány tejpor*, élesztő, búza előtészta*, tengeri só

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 1543 kJ / 367 kcal
Zsír 11,67 g
amelyből telített zsírsavak 0,32 g
Szénhidrát 55,71 g
amelyből cukrok 9,34 g
Rost 2,12 g
Fehérje 8,68 g
0,92 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA és GRoby üzletekben, szerte az országban.

Tovább a szaküzletekhez