További információk
Összetevők | ivóvíz, búzaliszt – BL112*, búzaliszt – BL55*, búzakovász*, tengeri só, élesztő. |
---|
Felhasznált gabonák: búza
A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk. Hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.
Összetevők:
ivóvíz, búzaliszt – BL55*, búzaliszt – BL112*, búzakovász*, tengeri só, élesztő
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 1020 kJ / 241 kcal |
Zsír | 1,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,36 g |
Szénhidrát | 44,8 g |
amelyből cukrok | 4,6 g |
Rost | 2,9 g |
Fehérje | 10,8 g |
Só | 1,55 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzletekben, szerte az országban.
Keresd kovásszal készült friss kenyereinket az áruházak polcain!
Összetevők | ivóvíz, búzaliszt – BL112*, búzaliszt – BL55*, búzakovász*, tengeri só, élesztő. |
---|