Búzakenyér 1kg

1 kg

Felhasznált gabonák: búza

A nevéből is eredendően 100 %-ban búzalisztből készül ez a világos aranybarna színű, fényes héjú kenyerünk. Hogy igazi JÓKENYÉR szülessen belőle, két féle búzalisztet használunk: finomlisztet és félfehér kenyérlisztet. Az első apró szemcseméretű, alacsony korpatartalmú, világos színárnyalatú liszt (BL-55), ami szinte teljesen csak a magbelsőből áll. Az utóbbi, félfehér liszt (BL-112) – mint a nevében is benne van – arányaiban több héjrészt tartalmazó, sötétebb színű őrlemény. Ez a legideálisabb lisztfajta kenyerek és kelt tészták sütéséhez. Mint minden kenyerünket, a JÓKENYÉR búzakenyeret is saját kovásszal, adalék- és színezőanyag mentesen készítjük. Búzakenyereinket kétféle: 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben sütjük.

Összetevők:

ivóvíz, búzaliszt – BL55*, búzaliszt – BL112*, búzakovász*, tengeri só, élesztő

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 1020 kJ / 241 kcal
Zsír 1,4 g
amelyből telített zsírsavak 0,36 g
Szénhidrát 44,8 g
amelyből cukrok 4,6 g
Rost 2,9 g
Fehérje 10,8 g
1,55 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék a JÓKENYÉR szaküzletein felül, megvásárolható a CBA üzletekben, szerte az országban.

Keresd kovásszal készült friss kenyereinket az áruházak polcain!

További információk

Összetevők

ivóvíz, búzaliszt – BL112*, búzaliszt – BL55*, búzakovász*, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)