Logisztikai vezetőt keresünk

Aktuális állásajánlataink

A JÓkenyér Magyarország egyik vezető és dinamikusan fejlődő sütőipari vállalkozása, 16 márkaboltján túl a kereskedelmi hálózatokban országosan jelen van. Mi a JÓkenyérnél hiszünk a termékeinkben, és azért dolgozunk, hogy ezekkel hozzájáruljunk az emberek testi és lelki egészségéhez. Jó terméket csak jó légkörben lehet készíteni, ezért megbecsüljük az emberi teljesítményt, a fejlődést és közvetlen, családias hangulatban dolgozunk.

Cégünk 24 fős logisztikai csapatának élére keresünk felsőfokú végzettséggel és 7-10 év szakmai, 2-3 év vezetői tapasztalattal rendelkező
LOGISZTIKAI VEZETŐ
munkatársat.

Feladata a logisztikai terület stratégiai célmeghatározása, a kitűzött célok elérése, kollegiális együttműködésben. Feltárja a logisztikai terület működési hiányosságait, javítja a munkamódszereket és biztosítja a terület és a munkatársak fejlődését.

Aktívan részt vesz a napi operatív munkafolyamatokban: szállítási feladatok megtervezése, szállítási útvonaltervek kidolgozása, napi komissiózási feladatok megszervezése, a támogató szoftver fejlesztése, külső szállítócégek megbízása.

A pozíció közvetlenül az ügyvezetőnek számol be.
Juttatás: versenyképes fizetés, autó és telefon.

A munkavégzés helyszíne: Pilisszentiván (könnyen megközelíthető a fővárosból, Pest, Komárom – Esztergom megyéből)
Önéletrajzát az allas@jokenyer.hu emailcímen várjuk!