Fahéjas csiga
Felhasznált gabonák: búza
Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.
Összetevők:
búzaliszt (BL55)*, kristálycukor, ivóvíz, lapvaj*, teljes tojáslé*, vaj*, sovány tejpor*, fahéj, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.
Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia | 365 kcal / 1692 kJ |
Zsír | 16,28 g |
amelyből telített zsírsavak | 8,41 g |
Szénhidrát | 57,62 g |
amelyből cukrok | 26,66 g |
Rost | 2,21 g |
Fehérje | 5,44 g |
Só | 0,6 g |
*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)