Fahéjas csiga

120 g

Felhasznált gabonák: búza

Fahéj: A héberek, görögök és rómaiak a fahéjat fűszernek, illatszernek és gyógyszernek -emésztési zavarokra – egyaránt használták, míg az egyiptomiak balzsamokba keverték bele. Íze kesernyés-édeskés, picit csípős és illata jellegzetes. A fahéj illata meleg, fűszeres, amit a JÓkenyérnél könnyű ropogós kelt leveles tésztába tekerve ajánlunk Önnek.

Összetevők:

búzaliszt (BL55)*, kristálycukor, ivóvíz, lapvaj*, teljes tojáslé*, vaj*, sovány tejpor*, fahéj, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.

Az allergén összetevőket *-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.

Tápérték adatok

Átlagos tápérték 100 g termékben*

Energia 365 kcal / 1692 kJ
Zsír 16,28 g
amelyből telített zsírsavak 8,41 g
Szénhidrát 57,62 g
amelyből cukrok 26,66 g
Rost 2,21 g
Fehérje 5,44 g
0,6 g

*1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)

Értékesítési pontok

A termék kizárólag a JÓKENYÉR szaküzleteiben kapható.

Tovább a szaküzletekhez