100% teljeskiőrlésű termékeink
Miért jó a 100% teljeskiőrlésű termék?
| ![]() |
Újdonság! Végre itt a cukormentes péksüti: teljeskiőrlésű almás süti édesítőszerrel

A 100%ban teljes kiőrlésű búzalisztből készült levelestészta-alapra, cukrászmesterünk által, kiváló minőségű málnából főzött töltelék, majd magas kakaótartalmú csokoládékrém kerül, hogy egy igazán különleges, édes és friss ízt kapjunk, melyben a kakaó dominanciájának hátterében jelenik meg a málna zamata. A tőlünk megszokott magas minőségű természetes alapanyagokhoz ez alkalommal sem adtunk tartósítószert és adalékanyagokat. Az eredmény egy kívül ropogós, belül puha finomság, ami napokig élvezhető minőségű. A teljes kiőrlésű lisztből készült termékek a magas rosttartalmuk miatt jót tesznek az emésztésnek, s belőlük kevesebb is elég, hogy jóllakjunk. A teljeskiőrlésű@csokimálna így ideális édes-snack két étkezés között, de kedvelt vendégváró falat is - a sós ízesítésű teljeskiőrlésű@sajtos mellé kiváló választás.
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, csokoládé krém*, vaj*, lapvaj*, ivóvíz, málna, kristálycukor, fruktóz*, gyümölcspüré, tengeri só, ételecet, nyílgyökérliszt, citrus pektin*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 2025 kJ |
Energia: | 487 kcal |
Zsír: | 33,56 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 11,26 g |
Szénhidrát: | 39,02 g |
Amelyből cukrok: | 14,31 g |
Rost: | 4,83 g |
Fehérje: | 4,78 g |
Só: | 0,96 g |


A JÓkenyér hagyományaihoz hűen ez az újdonság is adalék- és tartósítószermentes. Természetes és minőségi alapanyagokból, kézzel gyártjuk - pont olyan, mintha az Ön konyhájában sült volna. A friss teljes kiőrlésű vajas tésztát bőven megkenjük sajtos-tejfölös töltelékkel, feltekerjük és szezámmagba forgatjuk, majd szeleteljük, és az üzletekben frissen sütjük. Az eredmény egy kívül ropogós, belül puha finomság, ami napokig élvezhető minőségű. A teljes kiőrlésű lisztből készült termékek a magas rosttartalmuk miatt jót tesznek az emésztésnek. Sőt lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaznak, így a vércukorszintet is lassan emelik meg. Arról nem is beszélve, hogy a teljes kiőrlésű lisztből készülő termékekből kevesebb is elég, hogy jóllakjunk. A teljeskiőrlésű@sajtos épp ezért ideális és egészséges snack étkezések között, vagy útközben, ha csak bekapnánk pár falatot, de persze vendégváráshoz is tökéletes.
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, vaj*, tejföl*, reszelt sajt*, ivóvíz, tojássárgalé*, szezámmag*, sovány tejpor*, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1793 kJ |
Energia: | 432 kcal |
Zsír: | 32,49 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 3,41 g |
Szénhidrát: | 21,57 g |
Amelyből cukrok: | 0,77 g |
Rost: | 4,18 g |
Fehérje: | 11,2 g |
Só: | 1,41 g |


Ez a teljeskiőrlésű almás süti kizárólag frissen őrölt teljes kiőrlésű lisztből készült, cukor helyett pedig xilit és eritrit keverékét használtuk, a tetejét diabetikus sárgabarack dzsemmel fényesítettük – így a cukorbetegek is bátran megkóstolhatják. 100 g süti 19 g szénhidrátot tartalmaz, ami a teljes kiőrlésű lisztből származó lassú felszívódású szénhidrát, így a vércukor szintet lassabban emeli meg. A receptet Bezselics Ildikó, a Két Cica konyhája blog szerzője osztotta meg velünk.
almakocka, vaj*, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, sárgabarack jam (kalória csökkentett), teljes tojáslé*, xylitol édesítőszer, erythritol édesítőszer, dióbél*, sütőpor, fahéj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 919 kJ |
Energia: | 221 kcal |
Zsír: | 13,94 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,11 g |
Szénhidrát: | 19 g |
Amelyből cukrok: | 0,03 g |
Rost: | 2,02 g |
Fehérje: | 3,75 g |
Só: | 0,14 g |

A teljes kiőrlés lehetővé teszi, hogy az előzetesen megtisztított gabonaszem összes hasznos alkotórésze, a korpa és a csíra is megmaradjon. Az így készült péksüteményeknek magasabb az élelmi rost-, vitamin-, fehérje-, ásványi anyag-tartalmuk, és jellemzően tömörebbek, vaskosabb szerkezetűek. A JÓkenyér teljes kiőrlésű francia kifli csakis a saját malmunkban, frissen őrölt, teljes kiőrlésű lisztből készül. Ezzel együtt sikerült egy viszonylag laza szerkezetű, a kategóriájában kifejezetten könnyűnek tekinthető péksüteményt megalkotnunk. Hogyan? A tésztát, - amely eleve vajban gazdag, - a vajjal tovább rétegeltük, majd jó sokáig hagytuk pihenni, hogy kellően összeérhessenek az ízek. Az eredmény tehát egy igazán különleges élmény, mely testünket és lelkünknek egyaránt nemesbíti. Egy páratlan finomság az egészséges péksütemények között. Ropogós sarkát még a francia pékek is megirigyelnék!
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, lapvaj*, élesztő, kristálycukor, tengeri só, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1480 kJ |
Energia: | 355 kcal |
Zsír: | 16,8 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 11,23 g |
Szénhidrát: | 39,6 g |
Amelyből cukrok: | 2,3 g |
Rost: | 7,1 g |
Fehérje: | 7,7 g |
Só: | 0,78 g |


Egy 100% teljes kiőrlésű lisztből készült, töltött, édes finomság. Készítéséhez kizárólag saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzalisztet használunk fel. A tésztához sok vajat adunk, és sokáig pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. A tölteléket valódi dióból mi magunk főzzük, csak kiváló minőségű alapanyagokból.
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, dióbél*, lapvaj*, kristálycukor, élesztő, teljes tojáslé*, tengeri só, búza előtészta*, fahéj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1581 kJ |
Energia: | 378 kcal |
Zsír: | 19,16 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 7,41 g |
Szénhidrát: | 39,97 g |
Amelyből cukrok: | 9,46 g |
Rost: | 6,24 g |
Fehérje: | 8,42 g |
Só: | 0,59 g |

Egy 100% teljes kiőrlésű lisztből készült, töltött, édes finomság. Készítéséhez kizárólag saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzalisztet használunk fel. A tésztához sok vajat adunk, és sokáig pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. A tölteléket magunk főzzük sok mákkal, fűszerekkel, a töltelék mennyisége és íze tökéletesen harmonizál a teljes kiőrlésű tésztával.
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, lapvaj*, mák, kristálycukor, élesztő, tengeri só, búza előtészta*, vanilin cukor, fahéj, természetes citrom ízesítő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1487 kJ |
Energia: | 355 kcal |
Zsír: | 16,02 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 7,38 g |
Szénhidrát: | 41,92 g |
Amelyből cukrok: | 11,87 g |
Rost: | 5,86 g |
Fehérje: | 7,94 g |
Só: | 0,59 g |

A kakaós csiga a legkedveltebb péksüteményünk, mi magyarok többet vásárolunk belőle, mint bármi más péksüteményből. Ezért is éreztük fontosnak, hogy megalkossuk ennek a péksüteménynek a 100% teljeskiőrlésű verzióját. A teljeskiőrlésű kakaós csigánkhoz kizárólag saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzalisztet használunk fel. A tésztához sok vajat adunk, és sokáig pihentetjük, hogy az ízek jól összeérjenek. Így kívül ropogós, belül pedig puha tésztát kapunk, amit sok-sok kakaóval töltünk meg. Az eredmény sokkal több mint kakaós csiga: egy tradíció méltó megújítása, ami egyszerre hozza a megszokott ízeket, közben pedig teljesen új élményt nyújt. Kóstolja meg ezt az egészséges finomságot szaküzletünkben!
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, ivóvíz, kristálycukor, lapvaj*, kakaópor, élesztő, tengeri só, búza előtészta*.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1574 kJ |
Energia: | 375 kcal |
Zsír: | 14,41 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 8,75 g |
Szénhidrát: | 50,35 g |
Amelyből cukrok: | 22,99 g |
Rost: | 8,07 g |
Fehérje: | 6,82 g |
Só: | 0,66 g |


A teljes kiőrlésű lisztekből készült termékek az utóbbi években nagyon keresettek lettek. A kenyérgyártásban megszerzett tapasztalataink alapján készítettük el ezt a hamisítatlan, csak teljes kiőrlésű gabona felhasználásával készült JÓkenyér zsömlét.
ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, zabpehely*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, búza előtészta*, tengeri só, élesztő, napraforgóolaj.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1159 kJ |
Energia: | 274 kcal |
Zsír: | 3,08 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,38 g |
Szénhidrát: | 48,69 g |
Amelyből cukrok: | 0,12 g |
Rost: | 6,5 g |
Fehérje: | 9,73 g |
Só: | 1,28 g |

A teljes kiőrlésű lisztekből készült termékek az utóbbi években nagyon keresettek lettek. A kenyérgyártásban megszerzett tapasztalataink alapján készítettük el ezt a hamisítatlan, kizárólag frissen őrölt, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret, mely zabban különösen gazdag. Kiemelkedő az élelmi rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalma, ráadásul élesztőt sem tartalmaz, így a Candida diétát folytatók is fogyaszthatják!
ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, zabpehely*, tengeri só.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1031 kJ |
Energia: | 244 kcal |
Zsír: | 2,58 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,34 g |
Szénhidrát: | 43,74 g |
Amelyből cukrok: | 0,1 g |
Rost: | 6,08 g |
Fehérje: | 8,44 g |
Só: | 1,11 g |

Sokan emlékezhetnek a régi rendszerben néha-néha beszerezhető igazi orosz fekete kenyérre. Ez a termék igen hasonló hozzá. Tömör bélzet és kimondottan erős, de harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz. Rendkívül finom pirítós készíthető belőle.
frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, ivóvíz, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 896 kJ |
Energia: | 213 kcal |
Zsír: | 1,8 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,25 g |
Szénhidrát: | 36,5 g |
Amelyből cukrok: | 2,8 g |
Rost: | 11,9 g |
Fehérje: | 6,7 g |
Só: | 1,4 g |

Az igazi rozskenyér rajongók figyelmébe ajánljuk ezt a kenyérkülönlegességet, melynek eredete Finnországhoz köthető. A finnek elsődleges gabonája a rozs. A savanyú, vagy az egész rozs-szemes savanyú kenyér, valamint a savanykás, lapos, száraz rozskenyér olyan különleges csemegék, amit Finnországon kívül másutt nem is nagyon ismernek. Ez utóbbi ihlette a JÓkenyér finn rozskenyerét. Tömör bélzet és kimondottan erős, de harmonikus savanykás íz jellemzi ezt a csak teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret. Kiváló választás sajtokhoz, sonkákhoz.
frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, ivóvíz, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 896 kJ |
Energia: | 213 kcal |
Zsír: | 1,8 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,25 g |
Szénhidrát: | 36,5 g |
Amelyből cukrok: | 2,8 g |
Rost: | 11,9 g |
Fehérje: | 6,7 g |
Só: | 1,4 g |

A gabona teljes értékét tartalmazó kenyér, napraforgómaggal ízesítve, magas színvonalon elkészítve. A csak teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó kenyér nagyon hosszan eltartható, frissességét sokáig megőrzi. Savanykás íze és a formája alkalmas lehet arra, hogy a toastsütőben készült kissé unalmas melegszendvicset feldobjuk.
ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, napraforgóbél, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 1101 kJ |
Energia: | 262 kcal |
Zsír: | 6,95 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,4 g |
Szénhidrát: | 37,57 g |
Amelyből cukrok: | 0,12 g |
Rost: | 7,13 g |
Fehérje: | 8,73 g |
Só: | 1,26 g |

Ezen kenyerünk csak csomagolt formában kapható, de nevezhetnénk a teljeskiőrlésű napraforgós kenyerünk kistestvérének is. Hasonlóan a nagytestvérhez frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készül - így a gabona teljes értékét tartalmazza –, amit napraforgómaggal dúsítottunk. A napraforgómag zsírtartalma értékes, mert gazdag forrása a telítetlen zsírsavaknak, melyeknek fontos szerepe lehet a szív – és érrendszeri betegségek megelőzésében. Kiemelkedő a B1 és E-vitamin, valamint a kálium, magnézium és kalcium tartalma. Hogy a családi különbségekre is felhívjuk a figyelmet, brotter-ünk tetejét szezámmaggal és lenmaggal is megszórtuk, ezzel tovább növelve a magokban található ásványi anyagok jótékony hatását szervezetünkre. A csak teljes kiőrlésű lisztet tartalmazó kenyér savanykás ízű és nagyon hosszan eltartható, frissességét sokáig megőrzi. Ezen termékünk is – a JÓkenyér többi kenyeréhez hasonlóan - adalék-és színezőanyagmentes, a csomagoláshoz pedig nem használunk fel védőgázt, így tartósítószer nem éri a pékáru felületét sem. Mint mindegyik csomagolt kenyerünket, az Ön kényelmére a 100% Teljeskiőrlésű Brotterünket is előre felszeleteljük.
víz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, napraforgóbél, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, tengeri só , élesztő , szezámmag*, lenmag. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 956 kJ |
Energia: | 228 kcal |
Zsír: | 5,4 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,94 g |
Szénhidrát: | 31,2 g |
Amelyből cukrok: | 1,5 g |
Rost: | 10,2 g |
Fehérje: | 8,5 g |
Só: | 1,12 g |

Teljeskiőrlésű kenyerünk magvakkal kétféle mag – szezámmag, lenmag – felhasználásával, csak teljes kiőrlésű gabonából őrölt lisztből készült. Utóbbi nagy előnye, hogy tartalmazza a gabonaszemek héját, így a velük készült kenyér tápértéke (ásványi anyagok és nyomelemek), valamint rosttartalma a fehér kenyerekéhez viszonyítva lényegesen magasabb. Ezen kenyerünk is 100%-ban természetes alapanyagokból, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával készült. A tésztát lenmaggal gazdagítottuk, mely az egyik legfontosabb esszenciális zsírforrás, és számos egyéb jótékony hatása mellett segít kivédeni a káros zsírok lerakódását az erek falán. A lenmag mellett zabpehely is kerül a kenyérbe, hisz a zab a leginkább fehérjedús gabonaféle. A benne található béta-glükán bizonyítottan csökkenti a vér koleszterin szintjét. A kenyér tetejére szezámmagot szórtunk, mely jelentős kalciumforrás. Súlyarányosan hétszer több kalciumot tartalmaz, mint a tehéntej, és vetekszik a tehénsajtok kalciumtartalmával. A végeredmény egy enyhén savanykás ízű kenyér. Aki szereti a német kenyereket, annak érdemes megkóstolni! Az Ön kényelmére szeletelt és csomagolt változatban is kapható.
ivóvíz, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt*, teljes kiőrlésű rozskovász*, frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt*, lenmag, zabpehely*, szezámmag*, tengeri só, élesztő.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.)
Energia: | 927 kJ |
Energia: | 220 kcal |
Zsír: | 2,7 g |
Amelyből telített zsírsavak: | 0,52 g |
Szénhidrát: | 33,4 g |
Amelyből cukrok: | 1,8 g |
Rost: | 11,44 g |
Fehérje: | 9,9 g |
Só: | 1,1 g |
