Hónap témája

100% teljes kiőrlésű tízórai – Teljeskiőrlésű kakaós csiga – szeptemberben kedvezménnyel!

100% teljes kiőrlésű tízórai

Teljeskiőrlésű kakaós csiga – szeptemberben kedvezménnyel!

Az iskolakezdéssel reggeleink is átalakulnak. Sietős készülődés, kapkodós reggeli, közben még szendvicset is kellene készíteni, de már így is késésben vagyunk, hát rohanás a buszhoz. Tornacucc, tízórai, uzsonna, kulcs megvan?… Ha mindenben segíteni nem is tudunk, de egy jó tízórai-tippünk azért van: 100% teljeskiőrlésű kakaós csigánkkal biztosan senki nem marad éhes ebédig! Hogy megédesítsük az iskolakezdést, szeptemberben kedvezménnyel kínáljuk!

A kakaós csiga a legkedveltebb péksüteményünk, mi magyarok többet vásárolunk belőle, mint bármi más péksüteményből. Olyannyira népszerű, hogy éves szinten több mint 90 millió darabot fogyasztunk belőle.

Ezért is éreztük fontosnak, hogy megalkossuk ennek a péksüteménynek egy 100% teljes kiőrlésű lisztből készülő változatát.

A teljes kiőrlésű liszt…

  • gazdag egészséges rostokban,
  • kevesebb szénhidrátot tartalmaz, mint fehér társai,
  • megmarad a búzaszemek magas vitamin- ásványianyag és enzimtartalma.

100% teljeskiőrlésű kakaós csigánkhoz kizárólag saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búzalisztet használunk fel.

A hosszan pihentetett tésztához vajat adunk és dupla adag kakaóval töltjük. Ettől lesz a kívül ropogós, belül puha csigánk sokáig friss, íze pedig meglepően gazdag.

A kakaó ugyanakkor…

  • gazdag foszfor, magnézium, réz és kálium, valamint A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin forrás
  • erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik,
  • teobromin- és alacsony koffeintartalmának köszönhetően élénkít, serkenti a mentális aktivitást,
  • kevesen tudják, de a kakaónak kb. 20 százaléka élelmi rost, ami segítheti az emésztést. *

Az európai normák szerint működő minőségbiztosítási rendszerünk a garancia arra, hogy kizárólag kiváló minőségű alapanyagot használjunk fel. Természetesen a 100% teljeskiőrlésű kakaós csigánk sem tartalmaz ízfokozót, adalékanyagot vagy tartósítószert.

Hogy a teljeskiőrlésű kakaós csigánkhoz még nagyobb kedvet csináljunk, szeptemberben kedvező áron kínáljuk a JÓkenyér szaküzletekben!

Szaküzleteink listája ITT található.

Teljeskiőrlésű kakaós csigánkról bővebb információ ITT olvasható.

*forrás: hazipatika.com

#jokenyer #jókenyér #szeretemakenyeret #adalekmentes #teljeskiorlesu #teljeskiőrlésű #kakaóscsiga #kakaoscsiga #kakao #csiga