Szendvicsek

Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, szezámmagot és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért nyomokban tartalmazhatják ezeket az összetevőket.

Görögkrém

Reggelire, könnyed ebédnek vagy vacsorára is tökéletes választás saját receptúrájú krémkínálatunk bármely tagja. Minden ízhez a legjobb alapanyagokat kutattuk fel, hogy olyan termékeket kínálhassunk, amit bárki szívesen tesz családja asztalára, mert olyan, mintha otthon készült volna!

 
Összetevők

fitaki sajt*, joghurt*, lilahagyma, grillezett florin paprika, petrezselyem, őrölt feketebors
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Nyomokban tojást, tejet és laktózt, szójababot, csillagfürtöt, szezámmagot és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért nyomokban tartalmazhatják ezeket az összetevőket.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 779 kJ
Energia: 188 kcal
Zsír: 14,41 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 1,33 g
Amelyből cukrok: 3,17 g
Rost: 0,09 g
Fehérje: 13,11 g
Só: 0,07 g
Gluténmentes termékek
Vegetáriánus termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Tonhalkrém

Reggelire, könnyed ebédnek vagy vacsorára is tökéletes választás saját receptúrájú krémkínálatunk bármely tagja. Minden ízhez a legjobb alapanyagokat kutattuk fel, hogy olyan termékeket kínálhassunk, amit bárki szívesen tesz családja asztalára, mert olyan, mintha otthon készült volna!

 
Összetevők

tonhal*, majonéz, tejföl*, olívabogyó konzerv zöld, lilahagyma kocka, citromlé, mustár*, tengeri só, feketebors őrölt
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Nyomokban tojást, tejet és laktózt, szójababot, csillagfürtöt, szezámmagot és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért nyomokban tartalmazhatják ezeket az összetevőket.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 1333 kJ
Energia: 322 kcal
Zsír: 27,37 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,78 g
Szénhidrát: 2,22 g
Amelyből cukrok: 0,69 g
Rost: 0 g
Fehérje: 16,6 g
Só: 0,25 g
Gluténmentes termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Tojáskrém

Reggelire, könnyed ebédnek vagy vacsorára is tökéletes választás saját receptúrájú krémkínálatunk bármely tagja. Minden ízhez a legjobb alapanyagokat kutattuk fel, hogy olyan termékeket kínálhassunk, amit bárki szívesen tesz családja asztalára, mert olyan, mintha otthon készült volna!

 
Összetevők

főzött, tisztított kemény tojás, majonéz, tejföl*, mustár*, metélőhagyma, petrezselyemlevél, tengeri só, őrölt feketebors
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Nyomokban tojást, tejet és laktózt, szójababot, csillagfürtöt, szezámmagot és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért nyomokban tartalmazhatják ezeket az összetevőket.)

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (összetevők átlagértékéből számítva)
Energia: 754 kJ
Energia: 182 kcal
Zsír: 17,02 g
Amelyből telített zsírsavak: 2,58 g
Szénhidrát: 1,82 g
Amelyből cukrok: 0,74 g
Rost: 0,11 g
Fehérje: 5,44 g
Só: 1,05 g
Gluténmentes termékek
Vegetáriánus termékek
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Görögkrémes magos stangli
Felhasznált gabonák: búza

Görögkrémünk lágy fehér sajtos alapját grillezett paprika, lilahagyma és egy csipet bors teszi még ízletesebbé. Az így kapott friss krémet félbevágott JÓkenyér magos stangliba halmozzuk, alá salátát, a tetejére paradicsomkarikát teszünk. A frissen őrölt teljes kiőrlésű búza- és rozslisztből készült stangli tésztáját lenmaggal és zabpehellyel dúsítottuk, majd hosszú érlelési technológiával készítjük, hogy az ízek kellően összeérjenek.

 
Összetevők

Magos stangli*, görög krém*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 769 kJ
Energia: 183 kcal
Zsír: 7,29 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,24 g
Szénhidrát: 20,08 g
Amelyből cukrok: 1,81 g
Rost: 1,65 g
Fehérje: 8,51 g
Só: 0,53 g
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Tojáskrémes szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Tojáskrémes szendvicsünk alapja a JÓkenyér kiskifli, mely hagyományos tejes tésztából készül, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A tészta hosszadalmas pihentetésének köszönhető többek között, hogy – kis mérete ellenére is – az így készült finomság tovább friss marad. Szendvicsünkben salátalevélre halmozzuk a főtt tojásból kikevert, metélőhagymával, petrezselyemmel és egy csipet borssal ízesített krémünket. S hogy miért szeretjük nagyon ezt a könnyed, mégis kiadós szendvicset? Mert a tojás zsírokban szegény, de elsőrendű fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban is bővelkedik!

 
Összetevők

Tojáskrém*, kiskifli*, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 810 kJ
Energia: 193 kcal
Zsír: 8,11 g
Amelyből telített zsírsavak: 1,26 g
Szénhidrát: 23,46 g
Amelyből cukrok: 0,88 g
Rost: 1,44 g
Fehérje: 5,87 g
Só: 1 g
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sajtos stangli
Felhasznált gabonák: búza

Kifejezetten gyermekeknek ajánljuk e szendvicsünket, melyet kedvenc trappista sajtjukkal és friss zöldségekkel készítettünk, amit aztán stangliba töltöttünk, hogy könnyebben tudják harapni. A sajtos mákos karikánk kistestvére egy olyan uzsonna is lehet, amit a gyerekek bizonyosan nem fognak elcserélni!

 
Összetevők

Kis sima stangli*, trappista sajt*, füstölt sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
((Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1135 kJ
Energia: 272 kcal
Zsír: 17,53 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,17 g
Szénhidrát: 13,91 g
Amelyből cukrok: 0,57 g
Rost: 0,87 g
Fehérje: 14,28 g
Só: 0,31 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Szalámis stangli
Felhasznált gabonák: búza

A szalámis szendvicsünk kistestvére, melyet a gyermekek számára készítettünk. Hisz a stanglit - puha állagának és kisebb átmérőjének köszönhetően - könnyebben tudják megtöltve harapni, mint más péksüteményeket. A feltétek összeválogatásánál kerültük a levet eresztő zöldségeket, így becsomagolva kiváló uzsonna válhat belőle.

 
Összetevők

Kis sima stangli*, szalámi*, trappista sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1086 kJ
Energia: 261 kcal
Zsír: 17,44 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,69 g
Szénhidrát: 15,6 g
Amelyből cukrok: 0,8 g
Rost: 1,01 g
Fehérje: 9,84 g
Só: 0,36 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sonkás álomszendvics
Felhasznált gabonák: búza

Ha létezik a szendvicsekben „non plus ultra”, akkor az Álomszendvicsünk az! A szenvics alapja sajtos croissant, mely önmagában is egy finomság, hisz vajas tészta alapját, vajjal tovább rétegeltük, hogy egy igazán könnyű péksüteményt nyerhessünk. Sajttartalma a croissant belsejét kellemesen lágyítja, míg a külsejét páratlanul ropogóssá varázsolja. Az így elkészült sajtos croissant-ot kettévágva, sajttal, sonkával és friss zöldségekkel töltöttük meg. Egy nem mindennapi választás, gurméknak ajánljuk!

 
Összetevők

Sajtos croissant*, csemege sonka, kígyóuborka, trappista sajt*, paradicsom, vaj*, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1019 kJ
Energia: 244 kcal
Zsír: 14,31 g
Amelyből telített zsírsavak: 6,86 g
Szénhidrát: 17,92 g
Amelyből cukrok: 0,99 g
Rost: 0,96 g
Fehérje: 10,45 g
Só: 1,02 g
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Bajor sonkás szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Hazánkban is egyre többen vannak azok az úttörők, akik a sonkák érlelt változatát kedvelik. Nekik ajánljuk bajor sonkás szendvicsünket, mely egy vajjal megkent magos baguette alap, amire pesto-val fűszerezett érlelt sonkát és friss zöldségeket halmoztunk. A magos baguette különlegessége, hogy tésztáját - amely saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült - lenmaggal gazdagítottuk. Tökéletesen kiegészíti a fokhagyma, koriander, borókabogyó és bors keverékkel bedörzsölt, és erdei fenyővel hidegen füstölt sonka íz világát.

 
Összetevők

Magos baguette*, kígyóuborka, bajor sonka, trappista sajt*, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 817 kJ
Energia: 195 kcal
Zsír: 10,25 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,14 g
Szénhidrát: 14,41 g
Amelyből cukrok: 0,63 g
Rost: 1,19 g
Fehérje: 10,78 g
Só: 1,01 g
Cukormentes termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Camembert sajtos szendvics
Felhasznált gabonák: búza

A camembert sajtok egy normandiai kis faluról kapták a nevüket, ahol 1791-től készítenek nemes penészes sajtokat. Mi nem mentünk annyira messzire az összetevőkért, de a szendvicsalapul szolgáló magos zsemlét már a sütés előtti 2 nappal elkezdtük készíteni, hogy egy olyan szendvicsalap születhessen belőle, mely sokáig frissen marad. Aki szereti ezen francia eredetű sajtkülönlegesség jellegzetes íz világát, mindenképp kóstolja meg, mert kiválóan harmonizál a zsemlénkben található lenmaggal!

 
Összetevők

Magos zsemle*, camembert sajt*, paradicsom, vaj*, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 812 kJ
Energia: 194 kcal
Zsír: 11,18 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,56 g
Szénhidrát: 15,57 g
Amelyből cukrok: 0,93 g
Rost: 1,49 g
Fehérje: 7,14 g
Só: 0,38 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Fasírozottas szendvics
Felhasznált gabonák: búza

A magyaros ízek kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a fasírtos szendvicsüket. A fasírttal, paprikával és salátalevéllel megtöltött JÓkenyér német zsemle, igazán tartalmas uzsonna, vagy akár egy könnyű ebéd is lehet. Mint minden pékárunk tésztáját, a német zsemletésztát is hosszú ideig pihentetjük sütés előtt. Ez nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy a szendvicsalap tovább friss maradhat.

 
Összetevők

Fasírozott*, német zsemle*, paprika, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 704 kJ
Energia: 167 kcal
Zsír: 2,93 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,67 g
Szénhidrát: 25,64 g
Amelyből cukrok: 0,61 g
Rost: 2,07 g
Fehérje: 8,44 g
Só: 1,14 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Főtt tojásos szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Tojásos szendvicsünk úgy vegetáriánus, hogy közben fehérjében gazdag. A szendvics alapját képező JÓkenyér tökmagos zsemle saját kovásszal és hosszú tésztavezetéssel készül – többek között – azért, hogy tovább friss maradhasson. A zsemlét megvajaztuk és gazdagon töltöttük főtt tojással, paradicsommal, uborkával és salátalevéllel. A tetején lévő tökmagot pedig nem csupán jótékony hatásáért, hanem finom ízéért is szeretjük. Tartalmas uzsonna, hús nélkül.

 
Összetevők

Tökmagos zsemle*, paradicsom, főtt tojás*, vaj*, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1049 kJ
Energia: 251 kcal
Zsír: 14,06 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,78 g
Szénhidrát: 22,27 g
Amelyből cukrok: 0,57 g
Rost: 1,64 g
Fehérje: 8,09 g
Só: 0,44 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Kecskesajtos szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Vannak olyanok, akik a hagyományos ízeket kedvelik, míg mások bátrabban mozognak a kulinária világában. Utóbbiaknak ajánljuk a kecskesajtos szendvicsünket. Már önmajában a magos zsemle szendvicsalap sem egy mindennapi választás. Hisz a saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készült tésztát lenmaggal és zabpehellyel dúsítottuk, hogy finom és egészséges legyen. De mindez megfejelve a francia kecskesajt feltéttel és a bőséges olívabogyó szórással, melyet salátával és paradicsommal díszítettünk, már olyan mediterrán szendvicskülönlegességet kapunk, amelyre az igazi ínyencek is rámozdulhatnak!

 
Összetevők

Magos zsemle*, kecskesajt*, paradicsom, olívabogyó, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 722 kJ
Energia: 172 kcal
Zsír: 7,58 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,21 g
Szénhidrát: 18,12 g
Amelyből cukrok: 0,62 g
Rost: 2,02 g
Fehérje: 6,92 g
Só: 0,57 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Kocka szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Kocka szendvicsünk klasszikus összetevőkből áll: sonka, sajt, uborka és paradicsom, mindez salátaágyon. Különlegességét a megvajazott teljeskiőrlésű magos kenyér alapjának köszönheti, melynek alakja a szendvics nevét is ihlette. Ezt a kenyerünket csak teljes kiőrlésű gabonából - búza, rozs és zab - készítjük, szezámmag és lenmag felhasználásával, természetesen - adalék- és színezőanyag mentesen. Azoknak ajánljuk, akik szeretik az enyhén savanykás ízű, német típusú kenyereket. Aki megkóstolja, maga is megtapasztalhatja, hogy ugyanolyan szendvics összetevők mellett, pusztán a kenyér alap, micsoda különbséget eredményez!

 
Összetevők

Teljeskiőrlésű kenyér magvakkal*, csemege sonka, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 783 kJ
Energia: 187 kcal
Zsír: 8,78 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,83 g
Szénhidrát: 18,18 g
Amelyből cukrok: 0,64 g
Rost: 3,02 g
Fehérje: 7,34 g
Só: 1,01 g
Cukormentes termékek
100% teljeskiőrlésű lisztből készült termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Körözöttes szendvics
Felhasznált gabonák: búza

A másik karika formájú szendvicsünk alapja a JÓkenyér szezámos karika, mely szintén saját kovásszal és hosszú tésztavezetéssel készült, hogy szendvicsalapként tovább friss maradhasson. A karikákat gazdagon megszórtuk szezámmaggal, ezáltal a körözöttes szendvicsünk egy igazi kalciumbomba lett! A szezámmag vetekszik a tehénsajtok kalciumtartalmával, míg a túró – mely a körözött alapját képezi - köztudottan fontos kalciumforrás. A szendvicset friss zöldséggel gazdagítottuk. A végeredmény egy tápanyagokban bővelkedő vegetáriánus finomság lett. Bárki megkóstolhatja!

 
Összetevők

Szezámmagos karika*, körözött*, kígyóuborka, paradicsom, zöld fodros saláta. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 578 kJ
Energia: 137 kcal
Zsír: 1,9 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,68 g
Szénhidrát: 23,77 g
Amelyből cukrok: 1,2 g
Rost: 1,49 g
Fehérje: 5,39 g
Só: 0,7 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Mozzarellás szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Ezt a szendvicset akár „caprese” szendvicsnek is nevezhetnénk, hisz összetevői szinte megegyeznek a világ sok országában méltán népszerű Caprese salátáéval. A nevét Capri szigetéről kapó előétel úgy lett megalkotva, hogy látványában az olasz nemzeti színek köszönjenek vissza. Így vált meghatározó összetevőjévé a bazsalikom, a mozzarella és a paradicsom. Akárcsak a mi mozzarellás szendvicsünknek, melyet olyan ciabatta-ba tettünk, amit nap érlelete, szárított paradicsommal gazdagítottunk. Egy igazi, olaszos szendvicskülönlegesség. A mediterrán ízek kedvelőinek érdemes megkóstolni!

 
Összetevők

Paradicsomos ciabatta*, mozzarella sajt*, paradicsom, vaj*, zöld fodros saláta, bazsalikom.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 795 kJ
Energia: 190 kcal
Zsír: 9,54 g
Amelyből telített zsírsavak: 5,97 g
Szénhidrát: 17,57 g
Amelyből cukrok: 0,92 g
Rost: 2,15 g
Fehérje: 7,41 g
Só: 0,93 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Paprikás szalámis szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Szintén egy szendvics klasszikus a paprikás szalámis szendvicsünk, melynek alapja a fent említett német zsemle, alias „spitzweck”. Pontosan úgy készítjük mi is, ahogy anyukáink gyerekkorunkban az osztálykirándulásra csomagolták: magvajazva, sajttal és paprikás szalámival, uborkával és paradicsommal. Na jó! Mi, salátalevelet is adunk hozzá, hogy jobban mutasson. Amiben azonban valószínű más, mint gyermekkorunk vizes zsemléi, hogy a JÓkenyér német zsemle kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül – többek között – azért, hogy tovább friss maradhasson.

 
Összetevők

Német zsemle*, kígyóuborka, füstölt sajt*, paprikás szalámi*, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1024 kJ
Energia: 246 kcal
Zsír: 15,56 g
Amelyből telített zsírsavak: 5,61 g
Szénhidrát: 16,91 g
Amelyből cukrok: 0,57 g
Rost: 1,07 g
Fehérje: 8,94 g
Só: 0,93 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Rántott húsos szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Habár a hús panírozás hagyományának bécsi eredete vitatott, - hogy a német nyelvterületen belül maradhassunk - mi biztos, ami biztos német zsemlével, más néven „spitzweck”-kel készítjük a rántott húsos szendvicsünket. A német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül – többek között – azért, hogy tovább friss maradhasson. A vele készült rántott húsos szendvics, melyet friss zöldséggel díszítettünk még a nagyétkűek számára is gazdag uzsonna lehet.

 
Összetevők

Rántott hús*, német zsemle*, paprika, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 842 kJ
Energia: 200 kcal
Zsír: 6,89 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,14 g
Szénhidrát: 25,05 g
Amelyből cukrok: 0,75 g
Rost: 1,57 g
Fehérje: 8,73 g
Só: 0,52 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sajtos karika
Felhasznált gabonák: búza

Bagel-nek tűnhet, noha nem az. A JÓkenyér mákos karika, csupán alakjában hasonlít a bagel-re, de összemérhetően finom. Mi hagyományos tejes tésztából készítjük, saját kovásszal és hosszú érlelési technológiával. A karikákat bőségesen megszórjuk mákkal, hisz az tápanyagokban gazdag, értékes fehérjéket tartalmaz, így a mákos karika vegetáriánus szendvicseknek is kiváló alapjává válhat. A vajjal megkent karikára salátalevelet, majd kétféle sajtot teszünk, melyből az egyik füstölt, hogy gazdagítsuk az ízeket. Végül uborkával és paradicsommal díszítjük. Nem csak vegetáriánusoknak ajánljuk!

 
Összetevők

Mákos karika*, trappista sajt*, füstölt sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1105 kJ
Energia: 265 kcal
Zsír: 16,17 g
Amelyből telített zsírsavak: 2,91 g
Szénhidrát: 15,83 g
Amelyből cukrok: 0,57 g
Rost: 0,95 g
Fehérje: 13,5 g
Só: 0,36 g
Cukormentes termékek
Vegetáriánus termékek
Magvas termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Szalámis szendvics
Felhasznált gabonák: búza

A harmadik szendvics klasszikus a szalámis szendvics. Mint minden JÓkenyér pékáru tésztáját, a német zsemletésztát is hosszú ideig pihentetjük, és ez nem csupán azt eredményezi, hogy kellően össze tudnak érni az ízek, de többek között ennek köszönhető az is, hogy a szendvicsalap tovább friss maradhat. Ezen letisztult szendvics hagyományos összetevőit - szalámi, sajt, uborka és paradicsom vajjal, salátalevélen - csupán annyiban bolondítottuk meg, hogy szalámiból sajtos szélűt választottunk hozzá. Csak, hogy időszerűbb legyen!

 
Összetevők

Német zsemle*, kígyóuborka, szalámi*, vaj*, trappista sajt*, paradicsom, zöld fodros saláta.
(Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 1071 kJ
Energia: 257 kcal
Zsír: 16,08 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,4 g
Szénhidrát: 18,07 g
Amelyből cukrok: 0,8 g
Rost: 1,16 g
Fehérje: 9,36 g
Só: 0,47 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Sonkás szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Sonkás szendvicsünk alapja az a német zsemle, mely az egész világon, - ahol a búza meghatározó gabona – Spitzweck néven vált ismertté. A JÓkenyér német zsemle saját kovásszal, hosszú érlelési technológiával készül. Azoknak ajánljuk, akik a fehértermékek könnyű, tiszta ízében találnak örömet, így a belőle készült szendvicset is hagyományos összetevőkkel készítettük: sonka, sajt, uborka és paradicsom salátalevélen. Egy igazi klasszikus!

 
Összetevők

Német zsemle*, csemege sonka, trappista sajt*, kígyóuborka, vaj*, paradicsom, zöld fodros saláta. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 854 kJ
Energia: 204 kcal
Zsír: 10,04 g
Amelyből telített zsírsavak: 3,28 g
Szénhidrát: 16,3 g
Amelyből cukrok: 0,81 g
Rost: 1,03 g
Fehérje: 11,57 g
Só: 1,21 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ

 

Tonhalkrémes szendvics
Felhasznált gabonák: búza

Tonhalkrémes szendvicsünk alapja a JÓkenyér hagymás ciabatta. A ciabatta eredendően olasz, lukacsos belsejű, kovászolt búzalisztből készült sós péksütemény. Nevét (ciabatta=papucs) alakjáról - egyszerű, lapos téglalap - kapta. A szendvicshez a vajas ciabbattára salátalevet teszünk, amire tonhalkrémet púpozunk, majd paradicsommal és citrommal díszítjük. A tonhalat – többek között - magas proteintartalma és alacsony energia tartalma miatt szeretjük, melynek húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz. A tonhal és a citrom párosítása pedig nem csupán egy egészséges, de egy különlegesen finom szendvicset eredményez.

 
Összetevők

Hagymás ciabatta*, tonhalkrém*, citrom, paradicsom, zöld fodros saláta. (Az allergén összetevőket "*"-al jelöltük. Termékeink tojást, tejet és laktózt, szójababot, zellert, szezámmagot, földimogyorót és dióféléket is feldolgozó üzemben készülnek, ezért- amennyiben összetevőik között külön nem szerepelnek- nyomokban tartalmazhatják ezeket.) A szendvics receptúrája kizárólag a Ludwig és Mentesi Kft. által üzemeltetett szaküzletekben érvényes.

Átlagos tápérték 100 g termékben 1169/2011/EU rendelet szerint (analitikai vizsgálat alapján)
Energia: 742 kJ
Energia: 176 kcal
Zsír: 5,76 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,46 g
Szénhidrát: 24,73 g
Amelyből cukrok: 0,5 g
Rost: 1,64 g
Fehérje: 5,59 g
Só: 0,63 g
Cukormentes termékek
Kovásszal készült
 
MEGVÁSÁROLHATÓ